Annons
Annons


DÄRFÖR SKA DU ÄTA KORNGRÄS


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

korngras

Alltså jag har fått så många frågor om alla dessa ”greens”! Vilken av dem är bäst och vad är det för skillnad på dem? Spirulina? Chlorella? Korngräs? Vetegräs? osv. Grejen är att alla är grymma och jag kan inte säga vilken som är bättre än den andra så alla är helt magiska och har så mycket bra egenskaper!

Annons

Jag började att ta chlorella då spirulinan i det läget var lite tufft för mig. Men det är så individuellt och nu älskar min kropp även spirulina. Antagligen hade jag så mycket gifter i min kropp då att det hel enkelt blev för mycket. Nu har jag käkat både spirulina och chlorella ett tag och har börjat blanda ner även Korngräs i mina smoothies. Smakar inte mycket men det gör mig verkligen så pigg och härlig och färgen på detta pulver får smoothien att se magisk ut!

Här kommer några anledningar till varför man ska boosta med Korngräs:
• Starkt basbildande
• Proppfullt med vitaminer & mineraler
• Innehåller alla essentiella (livsnödvändiga aminosyrorna)
• Innehåller B12 som är bra för vegetarianer/veganer.
• Korngräs har en mildare avgiftande effekt än vetegräs och tolereras därför lättare av fler.
• Hjälper till att förnya blodet.
• Avgifta levern
• Stabilisera blodsockret
• Lindra matsmältningsproblem
• Verkar anti-inflammatoriskt.

Korngräs är bra av många anledningar och så lätt att bara lägga ner en tesked i smoothien. Jag använder mig av det här –> Korngräset.

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

13 kommentarer | Translate


Annons
Laddar