Annons
Annons


DAGS ATT KOMMA I FORM?


boot campOkej nu kan man äntligen anmäla sig till mitt Boot Camp jag kommer ha nu i höst med start 26 augusti (5 veckor). Många har mailat mig om PT, men har valt att köra ett camp istället och det här är enda möjligheten att träna med mig då jag inte kommer ta emot enskilda klienter just nu utan lägga allt fokus på deltagarna på campet.

Ingår: 15 träningspass, 30 min privat coach, 1 kostföreläsnig med Holistic, Goodiebag från Holistic.

Fokus: Förbränning, styrka och tona kroppen. Det här boot campet är för dig som vill komma igång med träningen, gå ner i vikt, stärka upp och tona kroppen. Är man ute efter att bygga muskler /gå upp i vikt är det här inte för dig.

Tid: Tisdag, Onsdag och Torsdag kl 17.30.

Plats: Skeppargatan 28 Östermalm, Stockholm

Pris: 5 000kr

Det kommer finnas väldigt begränsat med platser då jag vill att alla som deltar ska kunna få den hjälp och fokus som krävs för att nå sitt mål. Vill man delta så maila mig kort om dig själv och varför just du vill delta på [email protected] så kommer jag välja ut de som kommer få en plats.

 

Annons
9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar