Annons
Annons


DAGS ATT KOMMA I FORM?


boot campOkej nu kan man äntligen anmäla sig till mitt Boot Camp jag kommer ha nu i höst med start 26 augusti (5 veckor). Många har mailat mig om PT, men har valt att köra ett camp istället och det här är enda möjligheten att träna med mig då jag inte kommer ta emot enskilda klienter just nu utan lägga allt fokus på deltagarna på campet.

Ingår: 15 träningspass, 30 min privat coach, 1 kostföreläsnig med Holistic, Goodiebag från Holistic.

Fokus: Förbränning, styrka och tona kroppen. Det här boot campet är för dig som vill komma igång med träningen, gå ner i vikt, stärka upp och tona kroppen. Är man ute efter att bygga muskler /gå upp i vikt är det här inte för dig.

Tid: Tisdag, Onsdag och Torsdag kl 17.30.

Plats: Skeppargatan 28 Östermalm, Stockholm

Pris: 5 000kr

Det kommer finnas väldigt begränsat med platser då jag vill att alla som deltar ska kunna få den hjälp och fokus som krävs för att nå sitt mål. Vill man delta så maila mig kort om dig själv och varför just du vill delta på [email protected] så kommer jag välja ut de som kommer få en plats.

Annons
(0)

9 kommentarer till “DAGS ATT KOMMA I FORM?”

  1. Hej Ida! Är relativt ny till din blogg men nu har det blivit en del av min vardag att läsa den! Jag skulle vilja ha lite råd när det gäller havreprodukter. Jag testade att använda Oatlys havre-creme fraiche för att jag ville sluta med mjölkprodukter, men kom senare på att det är gluten i den. Jag vill även äta glutenfritt så sökte lite på detta och tydligen ska havre innehålla en väldigt låg glutenhalt, men inte nog låg för att kallas glutenfritt. Jag läste åxå att havre har en annan typ av gluten som inte påverkar kroppen på samma sätt som tex vete osv, men jag känner mig osäker på om det är okej eftersom det ändå är gluten. Jag har ingen allergi mot gluten eller mjölkprodukter men vill utesluta dem för hälsans skull. Vad anser du om havreprodukter? (yoghurt, creme fraiche, grädde osv) Och har du något tips på något annan produkt som kan vara substitut för creme fraiche som är gluten/mjölk/soyafritt? Mjölk och grädde finns de ju många alternativ till, så det är lättare att hitta. Men att gå från en “vanlig västerländsk” kost till glutan/mjölk/sojafritt är oftast en djungel! Hoppas du kan du hjälpa oss! Kramar!

    1. Hej Sanna och välkommen hit och vad kul att höra 🙂 Vad härligt att du bestämt dig för att äta gluten och mjölkfritt, din kropp kommer att tacka dig. Havre är glutenfritt bara att den ofta tillverkas i samma maskiner som även tillverkar tex mjöl och därför kan det finnas spår av gluten i de havregrynen som inte är glutenfria. Är man allergisk för gluten så ska man nog passa sig för havreprodukterna men är man inte dat så går det bra. Jag själv använder alla havreprodukter och det går fin fint! Kram Ida

  2. Åh vad kul, jag vill också träna boot camp! Har du funderat på att göra det i Göteborg också, då alla inte bor i Stockholm? Vore väldigt kul om du kunde tänka dig att komma till Göteborg 🙂

  3. Åh, verkar jättekul! Synd bara att det ska vara så sjukt dyrt så det känns som att det inte är för ”alla”…..

  4. Hej!
    Undrsr UHUUHU
    Undrar om det inte finns möjlighet till nån sån här bootcamp men online för oss som bor på spbor bsofomenade sånsmå små ställen långt ifrån möjligheterna !! .. .?? Jag har inte en aming om varför texten blir konstig emellanåt hoppad du ser vad det stpr iaf ,, kan inte sudda på mobilen av nån anledning .. Kram Frida

  5. […] Denna och nästa vecka ska jag träffa alla enskilt för att gå igenom bakgrund, kost och sätta upp mål så jag har koll på alla innan själva campet startar. Det är så viktigt att få veta mina klienters bakgrund och ev. skador så jag vet hur hårt och på vilket sätt jag kan pusha dem. Campet drar igång 26 aug och jag LÄNGTAR att få vara med på de här tjejernas resa! Campet är egentligen fullt men om någon missat så kan jag kanske klämma in 1-2st till. Maila i så fall ditt intresse till [email protected] – Mer info om Campet HÄR. […]

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar