Annons
Annons


DAGS ATT DRA IGÅNG MED LÖPNINGEN


IMG_5996.JPGIMG_5995.JPG

Hej älsklingar! Som jag berättade tidigare idag så har jag träningsvärk i hela kroppen! Haha underbart! Var på gymmet i söndags och körde ett löppass följt av 3 övningar för ben/rumpa. Måste börja få upp min löpning igen då jag funderar på att springa ett lopp i slutet av sommaren. Men vill inte säga för mycket då jag ännu ej bestämt mig 🙂

Annons

I alla fall så körde jag:

5 min power walk nedvarvning
Intervaller: 2 min löpning 10km/h + 1 min power walk 7km/h X 40min
5 min power walk nedvarvning

15 benpress 120 kg X 4
15 lårcurl X 4
10/sida enbens benpress 50kg X 4

Har inte kört styrketräning på ett tag så det räckte för att få min lilla rumpis att bränna. Sedan så måste jag tipsa om dessa enbens benpress, de tar så sjukt mycket i rumpan!!! OMG!

Sedan vänner så får ni inte missa veckans avsnitt av min och Viktors podd ”Den friska Wargen” då vi pratar om kost och träning. Riktigt härligt avsnitt blev det och ni kan lyssna –> HÄR!

13 kommentarer till “DAGS ATT DRA IGÅNG MED LÖPNINGEN”

 1. Hej Ida!
  Jag skulle vilja veta vad man ska träna för att bli av med ”ridbyxlår”? Jag tränar ca 4 ggr i veckan, blandar konditon ( mestadels spinning ) och sen styrketräning.
  Jag har en badass kropp som jag äntligen har lärt att älska och inser hur jäkla stark jag är! Mina lår stör mig inte något direkt, men har samtidigt ingen aning om hur jag ska träna dem, för känns som jag kanske missa att göra något? Eller får jag ju helt enkelt bara acceptera mina lår som dom är. Hur eller hur, finns det någon övning man kan göra lite extra?
  Tack för en awesomeb blogg. Många kramar!

 2. Hej Ida !
  Jag bara avgudar din blogg, kollar den flera gånger om dagen ! 🙂
  Jag har en fråga till dig.
  I sommar ska jag åka till Norge och jobba som sjuksköterska, det kommer inte att finnas tillgång till något gym då vi kommer att bo i en liten by. Jag är van vid att vara på gymmet 5 gånger i veckan och kötta tung styrketräning. Hur ska jag träna för att inte förlora varenda liten muskel på kroppen de 8 veckorna?

  Oerhört tacksam för svar !: )

 3. Hej Ida! Jag har en fråga till dig ang att träna bröstmuskler. Går det att få fastade form på något sätt genom träning? Vill inte operera mig men vill gärna ha mer former där, inte större – men kanske annorlunda. Hur isåfall? Kram kram!

 4. Hej Ida 🙂 grym blogg!
  Försöker äta mer vegetariskt. Äter fortfarande kött, men mer sällan än innan 🙂 jag har bara svårt att bli helt mätt på bara vegetariskt på samma sätt som jag blir av kött. Har du något tips?
  Kram

 5. Hej Ida! Jag undrar hur jag kan bli av med underhudsfettet på min mage. Jag är väldigt vältränad men känner att eftersom jag tränar så pass mkt kan jag inte dra ner på kalorierna jag äter. Har gått ner 10 kg och nu tränar jag varje dag olika träningspass blandad styrka och cardio. Jag mår dåligt över att magrutorna inte syns för det är lite underhudsfett på magen men de finns där bakom det känner jag… Mår inte alls bra för det

 6. Hej Ida!
  Varför kör du inte löpning utomhus? Det är så härligt att andas frisk luft när man springer tycker jag 🙂

 7. Blev detta lugna löppass på gymmet idag. Men benövningarna efteråt brände rejält. Fy tusan vad jobbigt det är att köra ben! Men håller med om att enbenspress är grymt för rumpan och baksida lår 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar