Annons
Annons


DAGS ATT ÄNDRA OM BLOGGEN & GE DEN MER KÄRLEK


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Blocket med peace tecken och Make it Happen listan hittar ni här! (adlink)

God morgon vänner! Som jag redan berättade igår så har jag den senaste tiden eller egentligen senaste året gett alldeles för lite kärlek till bloggen. Den är värd så mycket bättre och det var ju faktiskt bloggen som var kanalen som gjorde att jag kunde säga upp mig och börja jobba med det här jag gör idag. Varför jag det senaste tappat suget lite är nog för att min blogg alltid handlat om träning rakt igenom då mitt liv tidigare handlat till stor del om träning. Men nu gör det inte det längre och där skär det sig lite. Folk som jag träffar på möten varje dag tror att jag tränar 7 gånger i veckan och äter helt maniskt efter något schema. FEL FEL FEL! Det stämmer att jag tidigare gjort det men nu är jag VÄLDIGT långt från det. Jag har inga mål alls med träningen och jag tränar enbart för att må bra och för att uppehålla styrka i kroppen så den funkar och äter vad jag vill bara det är fritt från djur. Kommer nog alltid att träna men där jag är i livet just nu räcker det med 2-3 pass i veckan då jag har fokus på jobb och andra trevliga saker. Eftersom mitt liv inte längre handlar om enbart träning och hälsa så vill jag göra om bloggen till en livsstilsblogg som faktiskt speglar hur mitt liv egentligen är. Ska även prata med Metro och se om jag kan byta kategori på bloggen 🙂 Känns så konstigt att inte längre vara klassad som en träningslogg efter 7 år som träninsgbloggare + flera priser som årets träningslogg. Men man utvecklas och livet tar andra riktningar.

Annons

Så igår satt jag och la upp en liten plan som såg ut så här:

Detta underbara block med veckoplanering finns tyvärr inte (ångrar att jag inte köpte 2), men det har nu kommit in ett nytt som ni kan hitta här! (adlink)

Vad tror ni om det? Utöver dessa inlägg så kommer jag även försöka skriva ”dagbok”. Jag själv älskar att läsa bloggar som är mer likt en dagbok med mobilbilder och mer personligt. Kommer fortfarande ha kvar träningspassen i GIF-format och kommer fortfarande dela med mig av min träning och kost men blanda upp det med annat. Men som ni ser är onsdagen tom. Tänkte att ni kanske hade något tips på vad jag kan ha för inlägg där? Hjälp! 🙂 Vad vill ni ha mer av?

 

 

20 kommentarer | Translate


Annons
Laddar