Annons
Annons


DAGENS POLE DANCE KLASS


Har precis varit på Pole dance klass på polefitness.me. Idag var det full fart på klassen och nog en av de jobbigaste jag varit på. Just nu svider det lite här och var då jag håller på att lära mig många nya trix som huden måste vänja sig vid.

Annons

Ett av tricken är detta…

Som vanligt är jag lite efter och har inte en aning om vad trixet heter men jag vet att det svider på magen och är sjukt läskigt att släppa greppet om stången med armarna och hänga bakåt.

På bilden ovan är mitt under inlärningen då jag håller på att hitta rätt fäste på kroppen. Kolla hur skinnet på magen dras… Aj 😀 men tillslut fick jag till det fint med ett rakt ben men tyvärr inget kort på det.

Nu blir det lunch och sedan undervisning…

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar