Annons
Annons


DAGENS PERSONLIGA 14 AUG – EN DAG I MITT LIV


IMG_7259.JPG

Annons

Tidigare: Under förmiddagen har jag bloggat, svarat på mail, shoppat, hämtat ett paket innehållande den HÄR och den HÄR, tagit en sväng i Humlegården för att förfölja lite söta hundar 😀 och sedan haft telefonmöte med min agent angående ett nytt samarbete som förhoppningsvis blir av (håll tummarna).

Nu: Sitter på mitt favorit Café och dricker kaffe, äter ekologisk choklad och väntar på en av Boot Camp tjejerna som jag ska ha konsultation med. Som jag skrev så vill jag endast ha ett fåtal tjejer (ca 10st) så alla verkligen kan få den hjälp de behöver för att nå sina mål och så jag kan hålla koll på att övningarna utförs ordentligt. Det kommer mer vara som PT-i grupp och efter boot campet är över vill jag att alla ska känna sig mer säkra på teknik och träningsupplägg för att kunna träna vidare själva.

Denna och nästa vecka ska jag träffa alla enskilt för att gå igenom bakgrund, kost och sätta upp mål så jag har koll på alla innan själva campet startar. Det är så viktigt att få veta mina klienters bakgrund och ev. skador så jag vet hur hårt och på vilket sätt jag kan pusha dem. Campet drar igång 26 aug och jag LÄNGTAR att få vara med på de här tjejernas resa! Campet är egentligen fullt men om någon missat så kan jag kanske klämma in 1-2st till. Maila i så fall ditt intresse till [email protected]Mer info om Campet HÄR.

Senare: Ska till gymmet för att köra 6 set squats och sedan möta upp en vän från Karlstad och träna Pole och sedan ska vi möta upp ytterligare en tjejkompis för lite thaimiddag. MUMS!

Riktigt grym dag!

English: Earlier today: During morning I have blogged, answered mail, shopped, and had a telephone meeting with my agent about a new collaboration. 

Now: Drinking coffee, eating dark organic coffee and waiting for one of my clients from the Boot Camp that i should have consultation with. I only want a few girls (about 10) in my camps so everybody can get the help they need to reach their goals. It would be more like Personal Training in a small group. This week and next I will meet every girl in camp alone to know more about their background, diet and to set goals with training. Can´t wait until the boot camp starts 26 aug! 

Later today: I will go to the gym for 6 set of squats and then meet a friend for some pole dance training. After that we will meet another girlfriend for dinner. 

 

19 kommentarer | Translate


Annons
Laddar