Annons
Annons


DAGENS PERSONLIGA 10 SEP 2014 – GALAKLÄNNING


IMG_8093.JPGJacket Jofama – HERE // Hat  Dry Lake // Dress Kiss the sky – HERE // Boots Prime Boots- HERE

Idag har jag varit på Dry Lakes kontor och testat ut en grymt snygg klänning till Blog Awards som är nästa vecka. Ni glömmer väl inte rösta på mig idag 😉 RÖSTA HÄR! Sedan har jag haft 2 telefonmöten och nu är jag hemma och jobbar framför datorn innan det är dags att träffa mina härliga brudar på Boot Campet. Shit vad jag kör med dem och shit vad de är grymma! Så himla härligt gäng tjejer och jag kan redan se utveckling efter 2,5 vecka. Jag njuter verkligen av mitt jobb och kommer nog försöka få in ett till Boot Camp i slutet av oktober efter jag kommit hem från Marbella och träningsresorna. Wohoo.

English: Today I was at Dry Lakes office to try out a dress to Blog Awards next week. You do not forget to vote for me today 😉 VOTE HERE! After that I had 2 telephone meetings and now I´m home working before I should meet my girls at the Boot Camp. I push them so hard and they are so amazing and strong! I really enjoy my job and I think I will start a new Boot Camp in the end of October after  I got home from training trips to Marbella. 

vote

 

Annons

 

 

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar