Annons
Annons


CHEST, SHOULDERS & ABS


pt-traning-3pt-traning2pt-traning-1pt-traning-7pt-training-6pt-traning-4pt-training-5pt-traning-9pt-traning-8pt-traning

1 – 2. Baksida axlar. // 3. Abs. // 4-5. Flyes. // 6. Inte alls jobbigt det här med träning…? // 7. Hur det egentligen ser ut när jag kör 😀 // 8-9. Tomas kör bänkpress med mig :S // 9. Fina Malin är stark som en oxe och gillar att bära omkring på mig 😀

Annons

Hej finisar! Här kom en bildbomb från gårdagens träning med bästa Malin (@malinjohanssonpt) och Tomas (@tomaslundberg). Jag och Malin gick i samma klass på PT-school och har sedan dess varit vänner. Hon är superduktig PT och jag känner ingen tjej som är så stark som henne. OMG alltså! När vi sågs på en fika för ett tag sedan berättade jag att jag tappat motivationen till styrketräning lite och hon blev då peppad på att hjälpa mig och sätta ihop ett träningschema till mig. Självklart ville jag det! Igår hade vi första passet tillsammans och det blev bröst, axlar och mage. Som jag skrev tidigare har jag aldrig kört så specifikt bröst utan jag har mest fokuserat på stora basövningar och på ryggen när jag kört överkropp då det varit de områden som varit svagast. Men nu jäklar fick mina små bröst sig en omgång 😀 Har aldrig någonsin känt mig så svag 😀 Superroligt var det och nu har jag lärt mig lite nya övningar som kommer ingå i mitt schema. Nästa pass är på torsdag och då blir det rumpa vilket jag ser så mycket fram emot! Wohoo! Förutom träning så hade vi även sjukt kul på gymmet! Som ni ser så körde Tomas bänkpress med mig 😀 Haha så läskigt! Nej nu ska jag iväg och fixa naglarna. Puss, I

//English: Hi sweeties! Here is pictures from yesterdays workout with Malin (@malinjohanssonpt) and Tomas (@tomaslundberg). Me and Malin went in the same class in PT-school and we been friends since. She is a really good Personal Trainer and I don´t know any girl that is as strong as Malin! Last time we met for a coffee I told her that I´ve lost motivation for weight training and she wantet to help me and give me a workout schedule I can run. Of course I wanted it! Yesterday we had our first session together and we did chest, shoulders and abs. It was so fun and I´ve learnd new exercises that I will put in my workout schedule. Next session will be on thursday and Im really looking forward to it because we are going to train butt. Wohoo! Excpet training we had so much fun in the gym and Tomas did a human bench press with me :S Scary!

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar