Annons
Annons


CHEST, SHOULDERS & ABS


pt-traning-3pt-traning2pt-traning-1pt-traning-7pt-training-6pt-traning-4pt-training-5pt-traning-9pt-traning-8pt-traning

1 – 2. Baksida axlar. // 3. Abs. // 4-5. Flyes. // 6. Inte alls jobbigt det här med träning…? // 7. Hur det egentligen ser ut när jag kör 😀 // 8-9. Tomas kör bänkpress med mig :S // 9. Fina Malin är stark som en oxe och gillar att bära omkring på mig 😀

Annons

Hej finisar! Här kom en bildbomb från gårdagens träning med bästa Malin (@malinjohanssonpt) och Tomas (@tomaslundberg). Jag och Malin gick i samma klass på PT-school och har sedan dess varit vänner. Hon är superduktig PT och jag känner ingen tjej som är så stark som henne. OMG alltså! När vi sågs på en fika för ett tag sedan berättade jag att jag tappat motivationen till styrketräning lite och hon blev då peppad på att hjälpa mig och sätta ihop ett träningschema till mig. Självklart ville jag det! Igår hade vi första passet tillsammans och det blev bröst, axlar och mage. Som jag skrev tidigare har jag aldrig kört så specifikt bröst utan jag har mest fokuserat på stora basövningar och på ryggen när jag kört överkropp då det varit de områden som varit svagast. Men nu jäklar fick mina små bröst sig en omgång 😀 Har aldrig någonsin känt mig så svag 😀 Superroligt var det och nu har jag lärt mig lite nya övningar som kommer ingå i mitt schema. Nästa pass är på torsdag och då blir det rumpa vilket jag ser så mycket fram emot! Wohoo! Förutom träning så hade vi även sjukt kul på gymmet! Som ni ser så körde Tomas bänkpress med mig 😀 Haha så läskigt! Nej nu ska jag iväg och fixa naglarna. Puss, I

//English: Hi sweeties! Here is pictures from yesterdays workout with Malin (@malinjohanssonpt) and Tomas (@tomaslundberg). Me and Malin went in the same class in PT-school and we been friends since. She is a really good Personal Trainer and I don´t know any girl that is as strong as Malin! Last time we met for a coffee I told her that I´ve lost motivation for weight training and she wantet to help me and give me a workout schedule I can run. Of course I wanted it! Yesterday we had our first session together and we did chest, shoulders and abs. It was so fun and I´ve learnd new exercises that I will put in my workout schedule. Next session will be on thursday and Im really looking forward to it because we are going to train butt. Wohoo! Excpet training we had so much fun in the gym and Tomas did a human bench press with me :S Scary!

9 kommentarer till “CHEST, SHOULDERS & ABS”

 1. Hej Ida! Jag läste att någonstans att du blandar ut konserverad kokosmjölk med vatten ibland för att ha den på tex gröt, med hur mycket vatten och hur gör du? Kram Emelie 🙂

 2. Kul! Härligt att se dig på gymmet med även om jag gillar dina träningstips som man kan köra hemma eller med enkla redskap. Som mammaledig uppskattar jag den inspirationen! /http://healthbyjohanna.com

 3. Hej, jag har just kommit igång med träningen efter att aldrig varit en så aktiv person egentligen. Det går bra, men har ett problem som jag upplever som ganska stort. Jag är så dålig på att äta bra, jag äter sötsaker hur ofta som helst, även om jag inte är överviktig så får det mig att må dåligt. Och inte bara sötsaker, mat i alla olika former. Kan äta hur stora frukostar och middagar som helst, nyttigt osv men efter 20 minuter kommer suget fram efter 2 mackor eller en påse chips. Vet inte vad jag ska göra!

 4. Är det bättre att ligga med bänken lätt lutad eller helt rakt när man kör bröst som du gjorde på bilden ovan? Ser att du har bänken lätt lutad uppåt. Är det en smaksak eller får man bättre kontakt då?

  1. Hej! Jag är en tjej på 14 år. Jag väger 52 kg och är 1.68 lång! Jag är inte alls nöjd med min kropp, jag är jätte dålig på att äta frukost, ibland äter jag inget alls, och jag kan klara mig utan mat i flera timmar utan problem. Jag tränar fotboll 4 gånger i veckan och gymmar 1 gång i veckan då jag tränar mest mage & armar! Jag vill ha större lår och framförallt rumpa, kan du ge mig några tips inom träning & kost då jag får de snabbaste resultatet! Såå tacksam för svar 🙂

   1. Det absolut enklaste och snabbaste sättet att lägga på sig massa när man är bra på att träna men dålig på att äta är att helt enkelt börja äta mer, även om du inte är sugen eller hungrig. Vill man bli mindre får man ibland avstå en extra portion eller nåt gott på kvällen och vill man bli större gäller det motsatta – då får man istället se till att man får i sig frukost, lunch, middag och mellanmål som tillsammans motsvarar ens kaloribehov. Du kan inte bygga muskler på luft, de måste ha energi och näring från ordentlig mat.
    Och är det just större rumpa och lår du vill ha så skadar det inte att prioritera det på gymmet också, om du inte tycker att fotbollen ger dig de resultat du vill ha.
    Sen växer du ju fortfarande också och har du anlag för det kommer du få lite mer kurvor med åldern. Vi kvinnor lägger ju på oss på främst höft, rumpa, lår och bröst i puberteten, så med lite tur får du det alldeles ”gratis” 🙂

 5. Hej! Jag är en tjej på 14 år. Jag väger 52 kg och är 1.68 lång! Jag är inte alls nöjd med min kropp, jag är jätte dålig på att äta frukost, ibland äter jag inget alls, och jag kan klara mig utan mat i flera timmar utan problem. Jag tränar fotboll 4 gånger i veckan och gymmar 1 gång i veckan då jag tränar mest mage & armar! Jag vill ha större lår och framförallt rumpa, kan du ge mig några tips inom träning & kost då jag får de snabbaste resultatet! Såå tacksam för svar 🙂

 6. Haha ja fy tusan vad svag man är i bröst! 😛 Har heller aldrig prioriterat att köra det men nu har jag gett mig fan på att öka i styrka och träna det mer regelbundet.
  Heja heja!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar