Annons
Annons


BUTT AND LEGS


workout-1 workout

Hej mina hjärtan! Hoppas ni mår kalas? Själv mår jag toppen bara det att jag har grov träningsvärk i mina baksida lår och rumpa. Så jäkla underbart! Jag kommer köra lite med en PT framöver som har satt ihop ett schema till mig där fokuset kommer vara kontakt med musklerna. Kommer berätta mer om träningen med henne framöver 🙂 Igår avslutade jag passet med donkey kicks i cable cross. På den översta bilden står jag oh vilar i den maskinen. Köra korta bakåtkickar med rakt ben och min rumpa var bedövad efter det 😀 Haha.

Annons

Är sjukt taggad på att ändra om lite i min träning och få ny inspiration! Alla människor tror jag behöver en PT, även de som själva är PT:s. Det ger bäst resultat och så nice att ha någon som ser allt från en annan synvinkel och som säger åt en exakt vad man ska göra så man slipper tänka. Det är även lätt att man blir bekväm med de övningarna man själv gillar och att man blir lite lat, haha. Har någon av er testat träna med en PT? Puss, I

//English: Hi sweeties! Hope you are fine? I feel great but my backside leg and butt is so sore. Wonderful! I will start train with a PT and she will give me a workot schedule. I will tell you more about her and our training soon 🙂 Im so excited to change my training a bit and get new inspiration. I think all people needs a PT. Even PT:s needs a PT to get the best results. It´s so nice to have a person that tells you what to do because it´s easy to get comfotable/lazy and just do your own favorite exercises. Haha, Have any of you tried to train with a PT? Love, I

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar