Annons
Annons


BUDGET TIPS PÅ TRÄNINGSTIGHTS


tajts1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE

Jag har fått massa önskemål på att tipsa mer om träningskläder och gärna till ett bra pris. Ovan ser ni 7 olika  tights som alla kostar under 300kr och som jag tycker är superfina.

Annons

Mina favoriter är 3, 4 och 7. Vilka är era?

English: You want me to give more tips about workout clothes to a good price. Above you can see 7 tights that I think is awesome and all under 300kr. My favorites is 3, 4 and 7. Which one is your favorite?

 

13 kommentarer till “BUDGET TIPS PÅ TRÄNINGSTIGHTS”

  1. Vi är fyra tjejer som studerar på Stockholms Universitet. Vi arbetar nu med ett projekt då vi ska analysera ett företag utifrån ett marknadsföringsperspektiv. Skulle verkligen uppskatta om du tog dig en minut eller två att svara på några frågor angående din uppfattning eller erfarenhet av företaget Finnessguru. Tack på förhand!

    LÄNK:
    https://sv.surveymonkey.com/s/NYQ7J9Z

  2. Jag brukar ha storlek S och då passar även 170 på barnavdelningen, kostar oftast inte mer än 199:- (jag är 173 cm lång och inga problem med benlängden).

  3. HEj! JAg ska till stockholm i vår och undrar om du harnågr tips på butiker man måste gå i och titta i? 🙂

    1. Hej och kul att resa till sthlm. Jag brukar inte vara så mycket på stan men Zara, River Island, Top Shop mm är butiker jag gillar att shoppa i 🙂

  4. Jag tycker grå träningstights är bara såå snyggt! Men jag är rädd att svetten ska synas. Det är ju inte kul att byxorna blir mörka i hela grenen 😉 har du tips på några grå tights som behåller färgen när de blir blöta? 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar