Annons
Annons


BROWNIE MOT MAROCKO


IMG_1821.JPG

God morgon mina vänner! Håller på att packa för fullt här för idag drar jag och hela bloggligan till Marocko för att surfa. Wohoo så galet kul och jag har inte riktigt fattat att det är idag vi åker?! Men ser nu hur brun jag är redan? Haha, jag var nämligen hos Ludmila på Beauty Stockholm och Spray tannade mig igår. Så himla nice! Nu kanske ni undrar varför jag gör det innan? Jo det finns 2 anledningar och det för att jag inte gillar att sola och sedan för att vädret är ganska kallt i Marocko så vet inte ens om man vill lägga sig och sola. Vi ska fota massor där nere så därför vill jag vara brun och fin. Denna spraytan är ekologisk och tar endast 10min så har man bästa brännan. Hur bra?!

English: Good Mrning my friends! Cant believe that Im going to Marocko andSurf Camp today with my blog friends. How fun!? Im already brown and thats not because of the sun, but spray tan. Did it yesterday at Beauty Stockholm. We´re gonna shoot a lot so I want to be brown and I do not like to sun bath so spray tan is perfect! This one is organic and it just takes 10min. So perfect! 

 

Annons

 

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar