Annons
Annons


BRA TRÄNINGSDAG


Herreminjesus vilken dag!

-TEATERFÖRBUNDET. Missade första klassen som handlade om typ A-kassa eller något sådant! Var ju hos farbror doktorn och fick min spruta. Gör inget eftersom jag har eget företag och får därför inte gå på A-kassa och har inte tänkt att göra det heller!

Annons

– BALETT. Våran älskade lärare E var tillbaka idag! Gud vad jag har saknat honom! Hade en fantastisk balettklass! Det var högt tempo och mycket svett, känns att det är röd vecka i skolan!

– MODERNT. Hej å hå kötta på! Efter alla miljontals djupa pilieer, höga ben och teknikövningar så körde vi stora hopp och en styrke/konditions övning! JOBBIGT men oj så roligt!

– INSTUDERING. Sista lektionen hade vi rep med Isaac och Johanna på våra 2 stycken av Johan Inger. Pratade massa praktiska saker vi behöver veta inför turnen och sedan körde vi igenom styckena några gånger. TUNGT var det!

När jag skulle gå hem efteråt så hade jag MJÖÖÖÖÖLKSYRA minsann! Härlig träningsdag! Nu blir det mat! Ska äta Spagetti och kättfärssås som mitt hjärta lagade till mig igår 🙂

Kommentera | Translate


Annons
Laddar