Annons
Annons


BRA LÖPRUNDOR I STOCKHOLM? VAD TYCKER JAG OM "STRONG IS THE KNEW SKINNY"?


Hej Ida!
Först vill jag tacka för all härlig träningsinspiration! 
Läser din blogg varje dag med stort intresse och jag blir alltid peppad och glad.
Simpel fråga kanske men jag undrar om du har tips på någon bra löparrunda i stockholm eller om du har någon egen favoritrunda att testa?
Tack igen för all träningsglädje du sprider!

SVAR: Tack snälla för dina fina ord! 🙂 Jag brukar alltid springa runt Djurgården och tycker det är perfekt och supervacker natur att kolla på.

Annons

Annars funkar Hagaparken och när jag har ont om tid kan jag springa i Humlegården. Har hört att Liljanskogen ska vara bra men har aldrig testat. Hoppas du fick lite tips 🙂 Kram Ida

Hej Ida! Din blogg är super och mycket inspirerande! Jag bara undrar när du började träna på ”riktigt”? Alltså seriöst med en mycket sund kost och sånt! Sen undrar jag hur du ställer dig till det nya kroppsidealet, strong is the new skinny?

SVAR: Hej och tack 🙂 Jag vet inte vad du menar med ”på riktigt”? Jag har alltid tränat på riktigt sedan jag var 7 år gammal och började dansa. Men styrketräning började jag med när jag kom med i landslaget i Tävlingsdans. Då fick vi på elit nivå en egen PT som hjälpte oss med träning och kost. Godis och sötsaker slutade jag med 2008 när jag ville bli av med mitt sockerberoende då jag tyckte det var jobbigt att hela tiden gå runt och vara sugen på sött.

Ja du det är en bra fråga! Jag tycker att ”Strong is the New Skinny” är ett bra uttryck men sedan tycker jag att många misstolkar det uttrycket. Många verkar tro att superdeffad/fit = strong, men det stämmer inte! All denna ”fitspo” som syns överallt blir bara en stor hets och är verkligen alla dessa smala/deffade tjejer på bilderna starka?

Stark ellet bara deffad?

12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar