Annons
Annons


#BLURFINMOROCCO


ida-warg-surfblurfinmoroccoida-wargI Marocko så gjorde alla vi som var med en vit och en svart fotografering med grymma Rami. Här ser ni resultatet av den vita. Så vackert ljus och så fina bilder på alla! Love it!

//English: In Morocco we all did one white and one black photo shoot with talented Rami. Here is the result of the the white one. Så BEAUTIFUL light and beautiful pictures! Love it!

 

Annons

 

11 kommentarer till “#BLURFINMOROCCO”

 1. Hej Ida! Du som är så duktig och insatt kanske kan hjälpa mig. Jag är sen många år tillbaka vegetarian. För 10 år sedan började jag äta laktosfritt och nu även glutenfritt då min mage vill krångla annars (tror att jag har Ibs). Mitt problem är vad jag sa äta för att bygga muskler. Jag har alltid tränat en del men känner alltid att jag får lite muskler men aldrig sådär att jag börjar ”bygga” eller att det syns lite mer, som jag skulle vilja. Och jag är helt säker på att det är kosten som ställer till det. Det är svårt att hitta veggo (äter inte fisk heller) + gluten- och laktosfritt. Har du några tips vad jag ska äta för att hjälpa musklerna på traven? Tack för en superbra och inspirerande blogg! 🙂

  1. Ja det kan vara tufft att bygga muskler med en helt vegetarisk kost. Äter du ägg? I så fall är det en bra källa till protein. Annars nötter, bönor, quinoa, Halloumiost på får och getost (det är lite laktos i den men funkar för endel laktosintolleranta). Sedan skulle jag verkligen rekommendera att köpa ett vegetarisktproteinpulver. Jag kör på risprotein och hampaprotein.

   Tack snälla Kramis

 2. Hej Ida! Jag har en fråga. Jo, det är såhär att jag spelar innebandy och styrketränar en del också. Jag är inte särskilt rörlig och måste därmed jobba på min rörlighet. Min innebandytränare sa dock att det inte är bra att bli för rörlig (t.ex kunna sitta med benen utsträckta åt varsitt håll och köra pannan i golvet) för att detta skulle kunna vara negativt för min explosivitet. Hur ser du på detta? Finns det några negativa sidor med att bli rörlig?
  Tacksam för svar<3

  1. Att vara rörlig är bra men att vara väldigt rörlig är inte nödvändigt om man inste själv vill det. Håller man på men en explosiv idrott så kan det vara negativt då man kan bli lite ”segare”. Ju rörligare man blir desto mer muskler behöver man för att hålla kontroll på kroppen. Så en lagom rörlighet för dig är bäst 🙂 Kram Ida

 3. Vad ser du för för- och nackdelar med vegetarism? Om du tycker att det är bra, varför är du då själv inte vegetarian? Funderar på att bli det och har mycket stor tilltro till dina kunskaper kring diet/hälsa osv. Tacksam för svar på för hand!

  1. Hej Sara och tack för din kommentar! Bra fråga så jag tar upp den i ett inlägg inom kort så håll utkik 🙂 Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar