Annons
Annons


BLOD, SVETT OCH FÖRELÄSNING


God Morgon vänner! Är helt öm i kroppen efter ett underbart Pole Dance pass igår på StudioDQ. Det var Open Pole vilket betyder att salen är öppen och man får gå dit och träna på det man vill. Jag övade på en switch vilket gör sjukt ont i skinnet och jag började faktiskt till och med blöda 😀 haha Pole Dance är verkligen inte för några veklingar! Övade också på handstående och handspring.

Good morning my friends! My body is so sore after yesterdays Pole Dance workout at StudioDQ. I worked on a switch that hurts so bad in the skin and  I started bleeding, Haha Pole Dance is not for sissies! 😀 I also worked on handstand and handspring.

Video på de olika kommer komma upp på min instagram, så följ mig på @idasfitness // I will post video on the pole tricks on my instagram so follow me at @idasfitness

20140314-220659.jpg

Idag ska jag iväg på en utbildning hela dagen med Holistics grundare Bertil Hosk som föreläser om energimedicin. Är så sjukt peppad på denna kurs då jag vet att jag kommer lära mig så mycket! Läs mer om kursen HÄR. // Today I´m off on a lecture in energy medicin all day and I really looking forward to it!

 

Annons

3 kommentarer till “BLOD, SVETT OCH FÖRELÄSNING”

  1. Jag har en liten fråga som skulle betyda hur mycket som helst om jag kunde få ett svar på.. Jo det är så att jag undrar runt det här med mjölkprodukter. Vet att det inte är bra att överkonsumera mjölkprodukter. Men då undrar jag, är det just laktosen som inte är bra för kroppen? Går det bra om man äter lite laktosfria mjölkprodukter? Eller är det mjölkproteinet som är dåligt? Skulle vara bra om jag fick svar för jag funderar på att testa utesluta mjölkprodukter en vecka eller två, mår inte dåligt av mjölk men vill ändå testa 🙂 Kram

    1. Jag fixar dem hos Celina en gång i månaden och de håller hur bra som helst med all Pole Dance och träning. Hade jag där emot ite fixat dem så hade de inte hållt. Celina är bäst! 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar