Annons
Annons


BILD FRÅN SCHWARZKOPF VISNINGEN


Kan tyvärr inte få upp bilderna från min mobil jag fotade från visningen jag gick för Schwarzkopf i måndags, men hittade denna fina på mig från själva visningen!

Jag var helt vitsminkad och såg ut som en isprinsessa!  🙂 Tyvärr så syns ju inte mitt fina smink så bra här men fint var det i alla fall…

Annons

2 kommentarer till “BILD FRÅN SCHWARZKOPF VISNINGEN”

  1. Herregud vad fint hår du har!!! Vilken glans också! Färgar du ditt hår, slingar eller är det naturligt sådär blont? Drömfärgen typ. Visst gjorde du en brazilian blowout förut? Vad tyckte du om det? Har håret fått bättre kvalitet pga det? Lite sugen faktiskt… 🙂
    Kram!

    1. Tack så mycket 🙂 Jag färgar mitt hår eftersom blekning/slingning sliter av mitt hår! Ja mitt hår har fått jätte bra kvalite och glans efter jag gjorde Brazilian Blow Out! Håll utkik för det kommer komma ett mycket bra erbjudande på e Blow Out inom kort 🙂
      Kram IDa

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar