Annons
Annons


BETYGSÄTTNING AV MINA JULKLAPPAR


julklappar

Ny video uppe igen där jag och min pojkvän betygsätter mina julklappar 🙂

–> Kolla videon HÄR!

6 kommentarer till “BETYGSÄTTNING AV MINA JULKLAPPAR”

 1. Jag tror inte du menar något illa men det är något som känns oskönt med att betygsätta sina julklappar, särskilt med tanke på hur världen ser ut just nu.

  1. Hej Malin! Jag förstår inte alls vad du menar nu? Varför skulle det vara oskönt att jag betygsätter mina julklappar? Förklara gärna?

   1. Förklarar gärna hur jag tänker! 🙂 Ur två aspekter. Dels av respekt till dem som givit julklapparna, man kanske gör givaren ledsen genom att inte ranka julklappen så högt. Eller att man rankar de officiellt öht. Själv fick jag en fotbollsalmenacka av svärfar, utan att vara fotbollsintresserad. Skulle inte ranka den så högt, men det är ju tanken som räknas.
    O dels av hänsyn till dem som inte får några julklappar alls. Det känns lite otacksamt på något sätt. Var glad för att du fick julklappar bara, liksom.

    Fast som sagt, du menade säkert inget illa o det gör inte jag heller – det var bara de tankar jag tänkte efter jag läst/sett inlägget. Även fast du gav snälla betyg 🙂

    1. Meningen med videon var först bara att jag skulle visa julklapparna men sedan började min kära pojkvän betygsätta. Men vi gör det som sagt med glimten i ögat och min släkt som gav mig julklapparna känner både mig och Alex och vet att vi skämtar. De tyckte videon var superkul 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar