Annons
Annons


BEN OCH RUMPA


IMG_5164.JPGIMG_5148-0.jpgIMG_5149-0.jpgIMG_5147-0.jpgIMG_5146-0.jpg

Innan vi satte oss på bussen i måndags så blev det en härlig hotellfrukost med havreyoghurt, bär, musli och frukt följt av ett ben/rumppass på hotellrummet. Så nice att träna av sig lite innan man tvingas sitta ner i 6 timmar 🙂 Ni kan se hela passet nedan.

Annons

20 min power walk 15%lutning
10 squats i smith X 4
10/sida Uppkliv på bänk med vikt X 3
10/sida donkey kicks cable cross (Bild 2 & 3) X 3
10 enbens höftlyft (Bild 4 & 5) X 3
Wargens buttkiller X 3

Nu ska jag fixa lite hemma och klippa youtube video innan jag ska på Pole Dance ikväll. Förresten, ni måste kolla min senaste vlogg från Sälen. Jag dör vad kul det är när min kära pojkvän ska åka längdskidor 😀 Haha.

Kolla videon –> HÄR! Puss, I

15 kommentarer till “BEN OCH RUMPA”

 1. Hej Ida. Du är en sådan grym inspiration och älskar när du lägger ut träningstips! Vad är wargens buttkiller?:)
  Ha det bra!:)

 2. Hahah ni två är så roliga! En fråga till dig Ida. Jag åt vegetariskt i januari och nu de två senaste veckorna har det blivit 100 % veganskt. Mycket eftersom jag ändå inte tål mjölkprodukter.. Det är bara de att min mage är kaos,den krampar, är orolig och har en massa ljud för sig 😉 Hur var det för dig när du ändrade till en mer vegansk kost? Hade du också besvär till att börja med? Det är ju iofs väldigt individuellt hur man reagerar,men förutom problem med mage så älskar jag äta veganskt.

  Ha de fint och glad påsk!
  //Linda

 3. Jag tycker verkligen du är duktig också. Jag tränar väldigt mycket själv och såg på savly att det är halva priset på Proteinbars från Star Nutrition.. Tydligen bara idag. Om du ville kika in. Kan vara länkat till en annan sida där men är inte säker. Läste bara rubriken:)

 4. Hej Ida!
  Jag beställde hem lite saker från welloteket igår kväll. Men har inte fått någon mail om att ni har fått in beställningen eller något ”kvitto” på min beställning. Så jag undrar om det har blivit något tekniskt fel? 🙂

  1. Hej Sofia! Jag pratade precis med mina kollegor och din beställning är på väg och är nog framme imorgon :). Kan det vara så att bekräftelsen hamnat i skräpposten?

 5. Hej Ida!
  Jag är femton år gammal och har lite funderingar kring träningen angående min mage. Jag tränar både friidrott 3 gånger i veckan och hemma två gånger i veckan. Magen kör jag upp till 5-6 gånger i veckan. Detta har jag gjort i minst två månader men det känns som att jag inte ser några resultat. Jag äter en varierad kost och försöker att undvika chips och godis, fast på helgerna kan jag unna mig det någon gång. Jag har en ganska smal kroppsbyggnad och har alltid varit ganska så smal. Jag vill inte gå ner i vikt men jag vill få en tajtare mage var magrutorna är synligare. Har du några tips?

 6. Hej Ida!
  Jag älskar din blogg. Får så mycket bra tips! Har dock en fråga. Jag vill köpa hem en eller två kettlebells för att kunna göra olika övningar med. Bland annat squats och träna magen. Vilka vikter rekommenderar du att jag ska köpa? ☺️

  1. Hej Emma och tack snälla. Hade jag köpt hade jag köpt 8 och 10 eller 10 och 12. men det beror ju helt på hur stark du är 😉 <3

   1. För några år sedan fick jag göra ett akut kejsarsnitt, och sedan dess har mina magmuskler varit nästintill obefintliga. Jag är smal och ser vältränad ut, men magen är verkligen så svag. Anstränger jag mig för mycket får jag ont i magen i nån vecka efteråt. Kanske är bra att köra på 8 kg och köra få set för att få upp styrkan? Tack för svar! Du är bäst ?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar