Annons
Annons


BÄSTA TIGHTSEN ❤


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

★ Länkarna är reklamlänkar

❥ Tights HÄR (reklamlänk via Apprl) !
 Skor HÄR (reklamlänk via Apprl) !
❥ 
Liknande linne HÄR (reklamlänk via Apprl) !

God morgon älsklingar! Många har frågat vart de här kläderna kommer från så tänkte att jag lika bra kan göra ett inlägg om dem. Linnet finns tyvärr inte kvar men Nike har kommit med ett liknande som jag länkar ovan som jag funderar på att köpa. Nu när det börjar bli vår/sommar så känns det så trevligt att ha lite färg på träningskläderna. Sedan tightsen kan jag bara säga är de bästa träningstights jag ägt. De sitter som ett smäck (hasar ej ner) fast klämmer inte åt. ÄLSKAR dem!

Annons

Hoppas ni fick lite shoppinginspo ❤

(Obligatorisk)Annons
Laddar