Annons
Annons


BÄSTA DAGEN!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.


(Reklamlänkar)
Randig tröja här! // Klänning H&M // Hårband här! 

Hej älsklingar! Hur söt är inte min outfit ovan? Jag var så lycklig när jag skuttade omkring i den igår! Som jag sagt innan så får jag liksom vårkänslor av randigt. Har också kommit på att jag älskar klänning! Tar aldrig på mig det då jag aldrig orkar ta på mig strumpbyxor. Haha för lat, fryser och så tycker jag de brukar sitta för hårt i midjan! Men nu har jag köpt världens skönaste och varmaste strumpbyxor så nu jäklar. Nu måste jag bara bege mig ut och leta upp fina vardagsklänningar.

Annons

Började dagen med att träffa mitt nya bloggnätverk som jag ska flytta till redan nästa vecka. Wohoo jag är så sjukt pepp. En av personerna jag kommer jobba med är en person jag jobbat med förut och som är fantastisk! Jag har en känsla av att det här kommer bli sååå bra!

Efter det tog jag en solig promenad till Gast för att möta upp min nyfunna vän Johanna. Har lärt känna henne via Alex kompis Erik och de båda bor nere på Malta och är världens gulligaste! Vi åt morot- och kokossoppa och uppdaterade varandra om livet.

Efter det drack vi matchalatte och pratade ännu mer. Blev så inspirerad då hon nu ska åka iväg 5 veckor till Indien för att utbilda sig till yogainstruktör. Sååå coolt och kanske något jag också skulle vilja göra i framtiden. MEN inte än på ett tag!

Nej nu måste jag dra på mig träningskläderna då jag måste hinna få till ett träningspass innan jag ska iväg på möte. Ha en fortsatt fin dag! Puss, I

13 kommentarer | Translate


Annons
Laddar