Annons
Annons


BARNMATS-DIETEN


Fick en kommentar om vad jag tycker om barnmats-dieten? Hmm… mitt svar är att jag tycker det verkar vara idiotiskt! Varför inte välja att lära sig äta nyttig vanlig god mat istället? Visst man kanske går ner i vikt under dieten, men vad händer sedan? För jag antar att ingen vill leva på barnmat på burk resten av livet? Jag skulle inte rekommendera det i alla fall! FY!

Annons


Denna artikeln hittade jag på aftonblandet.se

Barnmat på burk. Det är Hollywoodkändisarnas senaste diet. – Det är perfekt för att hålla mig i form, säger Reese Witherspoon.

Nu får ungarna hålla hårt i maten. Annars käkar mamma upp den. Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, ”Desperate Housewives”-stjärnan Marcia Cross, Paris Hilton och Pamela Anderson har alla hakat på den senaste trenden.

”Baby eating”

– Det är inget fel med att äta barnmat. Det är näringsrikt, men vuxna behöver minst ett kaloririkt mål till per dag. Det kan vara farligt att bara äta de små burkarna, säger dietisten Marty Edwards i Daily Star.

Witherspoon har sagt att hon äter ”ett vuxet mål mat per dag också”. Hollywoodstjärnorna fick den nya bantningsidén att äta ett eller två mål per dag från barnmatsburkar genom New Yorks modeguru Hedi Slimane, 39. Han har döpt metoden till ”baby eating”.”


Nej detta kan Hollywood kändisarna få hålla för sig själva! Jag tänker hålla mig snygg och smal med hälsosam ”vanlig mat” och träning!

(Obligatorisk)Annons
Laddar