Annons
Annons


BALETT, FIKA & JOBB


Har varit och dansat balett idag! Herregud så svårt det var att hänga med! Missade ju hela förra vecka så det var bara korta genomgångar av alla övningar. Men jag kämpade på och blev dyngsvett! 🙂 härligt att få dansa lite igen!

Annons

Efter att ha duschat så mötte jag upp min kyckling Sibel för en fika! Var längesedan vi sågs så det var väldigt kul att träffa henne igen. Fick höra väldig mycket blogg och kändisskvaller! Tur att någon håller mig uppdaterad om det för i min hjärna snurrar det bara runt massa latinska namn på muskler, celler, kontrollpunkter, fixationspunkyer, skaderisker mm. Mm.

Nu är jag på väg ut till Täby för att träna mina tävlingselever. Det är VM på gång så nu är det finslipning som gäller 🙂

Jag och Sibel idag 

20110912-155618.jpg

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar