Annons
Annons


BACK WORKOUT


ryggtraning ryggtraning2

Hej mina älsklingar! Hoppas ni mår kalas? Själv mår jag toppen och känner att jag kommit in i en bra rutin i min träning. Just nu kör jag 3-4 styrkepass i veckan + vardagsmotion och det är perfekt för mig. Känner hur min kropp hinner återhämta sig och samtidigt så längtar jag nu till gymmet varje gång vilket gör träningen roligare. I lördags var jag och körde ett pass för rygg och baksida ben som var så härligt! Jag filmade allt så istället för att skriva ner passet här så kommer ni få se det i ett youtubeklipp på onsdag så glöm inte prenumerera på min kanal HÄR!

Annons

Som uppvärmning körde jag 20 min powerwalk med 15% lutning. Egentligen skulle jag bara köra 10 min men lyssnade på en sådan grym podd som jag verkligen vill tipsa er alla om. Det är det senaste avsnittet av min pojkväns podd Framgångspodden där han intervjuar Gunilla Von Platen. Wow vilken inspirerande kvinna. Behöver ni pepp och motivation till att ta tag och våga satsa på era drömmar så måste ni lyssna på den –> LYSSNA HÄR! Riktig Girl Power!

//English: Hi sweeties! Hope you feel fine? I feel great and feel I got into a good routine in my training. Right now I do 3-4 strength workouts/week + daily exercise and it is perfect for me. Feel how my body have time to recover and I long to the gym every time which makes my workouts more enjoyable. This saturday I did a workout for back and backside leg. I filmed everything so instead of writing down the workout here I will show you in a youtube clip on Wednesday so do not forget to subscribe to my channel HERE. Love, I

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar