Annons
Annons


AVANCERAD MEDICINSK HÄLSOUNDERSÖKNING


instagram-rituals

(Inlägg i samarbete men Vegatus)

God morgon mina hjärtan! 1 december idag och jag bara njuter då jag verkligen älskar julen och december! Så himla mysigt! Sedan vill jag också säga tack för alla fina råd om min flygrädsla igår. TACK, ni är bäst! ♥

Annons

Jag tänkte också ta upp och prata om en grej som jag tänkt på länge och som jag nu bestämt mig för att göra. Det är nämligen så att jag ska göra en hälsoundersökning hos Vegatus på hela kroppen med blodprover, prover, röntgen mm. för att kolla efter tidiga tecken på sjukdom som ex cancer, hjärt- och kärlsjukdomar, hjärtinfarkt och även att alla organ fungerar som de ska. Jag kommer påbörja min undersökning nästa vecka och är både förväntansfull men också lite nervös. Man vet ju aldrig vad de kan hitta, men känns ändå skönt att jag gör den för hittar de något så kanske jag kan behandla i tid.

Det är flera av er som lyssnat på min pojkväns podd och hört att han också gjort den här undersökningen och frågat mig vart man kan göra den och om jag kan fixa rabatt? Undersökningen gör man på Vegatus i Stockholm och nu när jag bokade min så frågade jag om vi kunde göra ett samarbete med rabatt till er och de var så snälla och fixade det. Wiii.

Så ni mina läsare får hela 10% rabatt på alla hälsoundersökningar hos Vegatus just nu. Hur snällt?! Jag ska göra den största undersökningen men det finns många olika att välja på, så ge er själv eller er käraste den bästa julklappen någonsin.

Läs mer, se priser och boka HÄR!

 

4 kommentarer | Translate


Annons




Laddar