Annons
Annons


ATT SÄTTA MÅL MED TRÄNINGEN


9b8d082260903aeb99fa849fd34b5f99

Hej mina älsklingar! Jag fick ett önskemål från en av er läsare om att skriva om det här med målsättning med träningen. Jag skulle säga att just målsättningen är det absolut viktigaste! Utan mål så blir det varken roligt eller så kommer man ingenstans. Men hur ska man då tänka när man sätter mål?

Annons

Här kommer mina bästa tips…

– Krångla inte till det! Många låser sig när man ska sätta upp mål för att de tänker att de måste komme på något storslaget. Visst kan man ha stora mål men alla har inte en sport an tävlar i eller ett världsrekord att sätta. Så att sätta att man ska klara av en armhävning från tårna, springa 10 min i sträck, gå ner 3 kg eller lyfta 40kg i squats är grymma mål det med och kan motivera lika mycket som att ta världsrekord.

– Men har du ett stort mål så se till att sätta upp delmål. Vill du verkligen klara av att springa milen och i dagsläget så kan du knappt springa 1 km, så se till att sätta upp realistiska delmål för annars kommer målet kännas för långt bort.

– Skriv ner dina mål på ett papper och tala gärna om dem för andra. På så vis blir målen mer realistiska.

– Gör en plan. Hur ska du komma till ditt mål? Vilka muskler måste du stärka upp? Måste du öva flexibilitet? Träna upp konditionen? Balansen? Återigen skriv ner.

Så det vara några av mina bästa tips, hoppas ni fick lite inspiration. Nu tänkte jag att ni alla skulle få dela med er av era mål inför hösten. Att skriva ner dem och dela med er till andra kan både inspirera och gör så att ni är ett steg närmare ert mål. SÅ vad är era mål finisar med träningen under hösten? Tell me! 🙂

//English: Sorry use google translate.

17 kommentarer | Translate


Annons
Laddar