Annons
Annons


ATT GÖRA SLUT MED EN VÄN


IMG_9284.JPG

Vi har pratat mycket om energier här på campet och vikten av hur viktigt det är att omge sig med personer som ger positiv energi. Igår höll Jonas en föreläsning om målsättning här på campet och då sa han att man blir ett genomsnitt av de 10 människor man umgås mest av. Jag tror absolut att det stämmer och jag tror att många skulle må bra av att rensa bland sina vänner och de människor man umgås med. Jag själv är väldigt noga med att umgås och omge mig med personer som ger mig positiv energi och som jag mår bra av att ha nära mig och har många gånger ”gjort slut” men en vän för att jag  blir negativt påverkad. Det är bara att acceptera att man ibland växer från varandra och att det istället är bättre att hitta nya vänner. Jag hr hittat en ny vän i Alexandra och det är jag så glad för. Vi delar samma intresse för träning och hälsa och har samma ”dåliga” humor haha. Underbart!

Tänker ni på att omge er med vänner som sprider positivitet? Har ni någonsin gjort slut med en vän eller har ni en vän ni kanske borde göra slut med? 

English: We´ve talked a lot about energies this week on the camp and how important it is to surround yourself with people who spread positive energy. I think that sometimes you grow apart and it´s better to find new friends. I found a new friend in Alexandra and we share the same interest for training and health and have the same ”bad” humor. Haha. Wonderful! Do you think about to surround yourself with friends who spread positivity?  have you ever broken up with a friend or do you have a friend you might want to break up with? 

 

Annons

 

26 kommentarer | Translate


Annons
Laddar