Annons
Annons


ATT FÅ IHOP TIDEN


question answerDu hade ju ett heltids “kontorsjobb” tidigare. Utbildade du dig till PT samtidigt som du jobbade där 100%?
Hur gick det att få ihop kontorsjobbet 100%, PT-kunder och bloggen?

Jag vill själv utbilda mig till PT, men har svårt att ens få ihop tiden till utbildningen och rent ekonomiskt vill jag inte trappa ner med mitt kontorsjobb än.

Annons

Skulle vara fint att få höra hur du gjorde och få lite inspiration.Kram!

SVAR: Hej och tack för din kommentar 🙂 Ja nu i efterhand undrar jag själv hur jag fick ihop allt men tydligen så gick det 🙂 Jag utbildade mig till PT innan jag började kontorsjobbet men många tog ledigt från sina jobb för att plugga. Jag gick PT-school och där går man i skolan 9 dagar för att sedan plugga själv och tent av  och sedan går man 9 dagar till för att sedan plugga själv och tenta av. Så sammanlagt måste du ta ledigt ca 2 veckor. Då jobbade jag som egen företagare så gick att pussla ihop tiderna och få in plugget.

Efter det jobbade jag heltid i 2 år samtidigt som jag jobbade lite som PT och samtidgt som jag drev denna bloggen. Det fanns inte mycket tid över till annat men det funkade. Jobbade mån-fre 8-17 på kontor och sedan efter det gick jag och tränade själv och efter det hem och förinställde inlägg. Vissa dagar så tränade jag själv på lunchen och hade klient efter jobbet eller på helgen. Jag skulle inte rekommendera att jobba så här för alltid men under en period funkar det om man har ett tydligt mål på hur man vill ha det. Mitt mål var att kunna jobba 100% med bloggen och mitt varumärke och byggde upp det undertiden jag jobbade heltid och kunde få lön där från. Så sätt upp mål. Att jobba dubbelt en period för att bygga upp och få mer klienter ett tag medan du jobbar på kontor kan vara en bra ide för att senare kanske jobba 100% som PT. Allt går om man bara vill! 🙂 Lycka till!

Kram, I

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

 

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar