Annons
Annons


ATT ÄTA ELLER INTE ÄTA EFTERRÄTT?


Svar på kommentarer…

Var det ingen efterrätt? 😉 haha’

SVAR: Jo då det var en stor bröllopstårta 🙂

Fina brudparet <3

Tänkte samma som Jennifer :P äter du aldrig efterrätter eller liknande? 
Grymt inspirerande blogg! Tack för att du delar med dig av ditt driv och dina kunskaper! Stora kramar!

Annons

SVAR: tack för din kommentar 🙂 Jag äter ganska sällan efterrätt pga. att jag inte tycker det är så gott. Är det en efterrätt jag gillar och om jag verkligen är sugen så äter jag 🙂 Tårta gillar jag tex inte, men de hade en stor godisbuffe och där blev det en och annan lakris 😉

Kommentarer till “ATT ÄTA ELLER INTE ÄTA EFTERRÄTT?”

  1. På något sätt känns det skönt att du också äter godis så där någon gång ibland. Vet ju att det inte alls är ofta eller så men du äter ju iaf lite 😉 Och jag vet inte varför men när man vet att du som gillar att vara nyttig o så där ändå gillar godis, men som sagt. Jag vet ju att du inte äter det speciellt ofta! Eller vet och vet… 😉

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar