Annons
Annons


ÄTER JAG SÖTSAKER PÅ KALAS?


Svar på kommentar…

Myys <3 En liten fråga när du är borta å på ”kalas” frångår du dina vanor då som att inte äta sötsaker, godis å kolhydrater?
Lr gör du undantag?
Fortsatt trevlig påsk
kram carro

Annons

SVAR: Tack för din kommentar tjejen. För mig blir denna frågan lite konstigt formulerad då ”frångår från mina vanor” inte riktigt stämmer i mitt huvud. Jag äter alltid som jag vill och känner för varje dag. Spelar ingen roll om det är påsk, jul eller kalas. Jag blir aldrig sugen på tårta, bullar, godis mm. då jag faktiskt inte alls tycker det är gott. Ibland kan jag smaka lite för att vara artig och ibland har mamma lyckats göra efterrätter som jag gillar som tex varmt äpple med någon hemmagjord galss/sås och då äter jag. Saltlakris kan också vara något jag kan bli sugen på och äta dock inte i mängder.

Men som jag sagt innan så älskar jag mat och äter hellre en portion med god mat istället för godsaker. Kolhydrater äter jag varje dag och i matväg så äter jag allt som serveras om jag tycker det är gott eftersom jag inte har som mål att tappa i vikt eller fett. Försöker dock undvika snabba kolhydrater så mycket som möjligt då det påverkar mig på ett dåligt sätt.

Hoppas du fick svar 🙂

Kramar Ida

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar