Annons
Annons


ÄR JORDNÖTSSMÖR NYTTIGT?


Har fått många frågor kring jordnötssmör om det verkligen är nyttigt?  Det finns absolut onyttiga jordnötssmör som innehåller massa socker men pratar vi ekologiskt, naturellt osockrat jordnötssmör så är det kanon! Det innehåller fullvärdigt protein, bra fetter och man håller sig mätt länge.

Annons

Jag äter mitt till skivad frukt på råriskakan eller bara som det är. Perfekt mellanmål!

Mitt favoritjordnötssmörär Crunchy PeanutButter från Fitnessguru och kan beställas här!

7 kommentarer till “ÄR JORDNÖTSSMÖR NYTTIGT?”

  1. men hur mycket jordnötssmör kan man ungefär äta? För man kan ju inte äta hur mycket som helst av det precis! 😉

    kram

    1. Du kommer inte ångra dig 🙂 Coconutoil är min favorit och används flera gånger om dagen så den rekommenderar jag verkligen 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar