Annons
Annons


ÄLSKAR MITT NYA MARMORBORD


marmorbordmarmorbord4marmorbord2marmorbord1marmorbord-5marmorbord-4marmorbord

Hej mina finisar! Istället för att åka till London i helgen så har jag ägnat mig åt att fixa till i vårat vardagsrum och jag är så sjukt nöjd att jag bara måste visa er. Vet inte om ni alls är intresserade av inredning men jag har blivit det på senare dar och älskar att fixa i hemmet? Köpte det här fantastiska marmorbordet från Kasenberg. Jag kan inte sluta kolla på det för att det är så fint! Jag älskar ju marmor och funderar på att även köpa ett soffbord!

Annons

I alla fall så har vi höjt tavlorna och igår köpte jag ljusstakar i mässing från Svensk Tenn och den lilla vasen. Tycker ni det blev fint? Har ni andra tips på vad jag kan dekorera detta fina marmorbord med så skicka länkar eller tipsa mig gärna! Puss, I

14 kommentarer till “ÄLSKAR MITT NYA MARMORBORD”

  1. So hot, hot, hot med marmor just nu! Vart kommer tavlorna ifrån. Helt förälskad i färgerna och djupet.

    Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
    Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

    1. Det var min pojkvän som köpte dem på en konstmässa av någon brasiliansk konstnär så vet inte vart eller om det går att få tag på dem faktiskt. Kramis

    1. Tack jag med 🙂 Det var min pojkvän som köpte dem på en konstmässa av någon brasiliansk konstnär så vet inte vart eller om det går att få tag på dem faktiskt. Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar