Annons
Annons


ALLT ONT HAR NÅGOT GOTT MED SIG


God morgon vänner! Hoppas ni mår toppen. Själv mår jag sådär då jag inte kunnat sova något inatt. Ni som följt mig på youtube vet säkert varför och ni som vill veta kan kolla på videon HÄR.

I alla fall så har det varit ett jäkla drama och jag har suttit hela dagen igår och även inatt och svarat på kommentarer och mail. Drama är det värsta jag vet och det här har tagit mycket energi så hoppas att det stannar här. Dock måste jag säga att det även kommit väldigt mycket gott och kärlek ur det här. TACK till alla som försvarat, stöttat och skickat kärlek. WOW säger jag bara ♥ Betyder massor!

Annons

Trots allt drama igår så tog jag mig ut på en middag med min kära Natasha. Vi hade så himla trevligt och det var precis det jag behövde. Satt på en uteservering på Norrmalmstorg och njöt av sommarkvällen och käkade en magiskt god sallad med mango, melon, avokado, valnötter och rotfrktschips. MUMS!

Hoppas ni har en fin helg vänner! Puss, I

24 kommentarer | Translate


Annons
Laddar