Annons
Annons


ALLT ONT HAR NÅGOT GOTT MED SIG


God morgon vänner! Hoppas ni mår toppen. Själv mår jag sådär då jag inte kunnat sova något inatt. Ni som följt mig på youtube vet säkert varför och ni som vill veta kan kolla på videon HÄR.

I alla fall så har det varit ett jäkla drama och jag har suttit hela dagen igår och även inatt och svarat på kommentarer och mail. Drama är det värsta jag vet och det här har tagit mycket energi så hoppas att det stannar här. Dock måste jag säga att det även kommit väldigt mycket gott och kärlek ur det här. TACK till alla som försvarat, stöttat och skickat kärlek. WOW säger jag bara ♥ Betyder massor!

Annons

Trots allt drama igår så tog jag mig ut på en middag med min kära Natasha. Vi hade så himla trevligt och det var precis det jag behövde. Satt på en uteservering på Norrmalmstorg och njöt av sommarkvällen och käkade en magiskt god sallad med mango, melon, avokado, valnötter och rotfrktschips. MUMS!

Hoppas ni har en fin helg vänner! Puss, I

24 kommentarer till “ALLT ONT HAR NÅGOT GOTT MED SIG”

 1. Fina fina Ida det är verkligen helt galet att du fått utstå så mkt hat. Får en stark känsla av att det inte alls hade sett ut såhär om du varit man, sorgligt verkligen. Kram ❤️❤️

  1. Tack fina! Exakt samma känsla får jag också tyvärr. Det gäller då att stå på sig och ni som stöttar mig är så viktiga <3 <3

 2. Jag har alltid sett dig som hälsan själv, som en person som har sunda värderingar. Jag tycker att det är helt galet att du fått ta så mycket skit. Du är en bra förebild. Kram ??

 3. För ett tag sedan ville du ha lite tips på serier på youtube. En som ”liknar” gossip girl är Mistresses. Finns på Viaplay. Den är grym! ?

 4. Hej! Jag har också sett de omtalade filmerna och tycker det är så tråkigt att det blivit som det blivit. Ni båda säger många vettiga saker och brister på olika punkter faktamässigt, men ni kompletterar varandra rätt bra i information och det hade varit intressant att se ett samarbete istället för en infektion mellan er båda.
  Om jag skulle ge dig lite konstruktiv kritik Ida så skulle det vara hur du formulera dig. Att kasta med uttryck som ”skitäckligt” och ”vidrigt” gör mig ledsen då många av dina följare är unga tjejer som kanske inte kan påverka sin matsituation hemma i den mån att de kan äta som du gör varje dag. Istället känner man sig träffad (även jag som är en bit över 20 och kan bestämma över sin egen kost) på ett negativt sätt, och känner sig äcklig och blir besviken på sig själv vilket känns väldigt trist. Jag tror att du skulle komma längre genom att formulera dig så som ”inte så hälsosamt” ”negativt för miljön” m.m. istället för så hårda ord helt enkelt. Dessutom tror jag att dina uttalanden då skulle tas mer seriösa.
  Ha en fin dag!

  1. Jag har tappat respekten för Johan tyvärr efter detta. Bra kritik och ska tänka på det tills nästa gång. Tack för bra feedback! ?

 5. Hej! Du verkar vara en så himla fin och snäll person Ida! Du är en så stor inspiration med kost, träning, karriär m m! Du får människor att våga satsa på sina drömmar! Jag ska äntligen börja studera, något som jag har viljat gjort så länge! Tack för en så bra och inspirerande blogg! Man blir så glad att läsa din blogg och all positiv energi och glädje som du utstrålar! Kram Elin ?

 6. Har tittat igenom din video, Matgeeks video och slutligen videon där du svarar på kritiken. Jag vill bara säga att jag tycker du är sjukt stark som lugnt och sansat svarar på kritiken och förklarar din synvinkel. Jag är 100% för källkritik och att det är var och ens rätt att presentera olika synvinklar på vad som är hälsosamt vs skadligt, men jag kan inte för mitt liv förstå att folk tycker att en bloggare i en lättsam, spontant inspelad video har samma ansvar som typ Livsmedelsverket att presentera en jävla referenslista på varenda ord hon säger. Det var en youtubevideo, inte en doktorsavhandling. Jag blir skrämd av den här mobbarkulturen där det tydligen är helt okej för en snubbe att bli extremt känslosam inför sina tittare över ett ganska oskyldigt videoklipp, sucka och stöna och slå sig för pannan för att visa hur otroligt dum han tycker att en annan youtuber är och att det försvaras med att man måste kunna ta ”konstruktiv” kritik.

  Styrkekramar till dig Ida. Jag är imponerad av hur du hanterar detta och vet att du kommer gå helskinnad ur det här.

  1. Tack fina det värmer verkligen att höra ❤?? håller helt med, du har förstått min poäng med första videon. Tack för ditt stöd ❤

 7. Jag förstår verkligen inte hur vuxna människor kan sitta och kommentera sådana hemska saker och för att inte tala om videon som Matgeek la ut. Jag har tidigare tyckt om hans videor och tyckt att han har varit rolig och lite charmig men nu tappade han helt min respekt. Det är klart man får komma med lite konstruktiv kritik men man kan väl åtminstone göra det på ett snällt och respektfullt sätt.

  Jag förstår att du mår dåligt över all skit du fått så jag vill skicka lite kärlek och hoppas att du tar åt dig av den minst lika mycket ❤️ Du är en så fin människa och du har inspirerat mig något enormt! Tack vare dig har jag drastiskt dragit ner på mitt köttätande och väljer nu nästan uteslutande bara veganska mejeriprodukter och det har faktiskt fått mig att må så mycket bättre ?

  Fortsätt vara dig själv Ida! Du är grym och ingen ska få dig att tro något annat!! ❤️

 8. Blir så ledsen när jag läser människors kommentarer angående det här. Har sett så många människor som skriver att du ”främjar ätstörningar”, vilket enligt mig är motsatsen till vad du gör. Trist att så många ger sig in i diskussionen utan att veta bakgrunden. Det är svårt med media idag när alla som publicerar videor eller blogginlägg förväntas basera allt de gör på vetenskapliga studier. Även om man kan tycka att du kanske uttryckte dig klumpigt i videon vid vissa tillfällen, förstår jag inte hur man kan bli så upprörd och provocerad över att någon säger att man inte vill köpa hamburgerdressing.

  Det är även så många som kommer med argument om att deras barn kollar på dina och andras videor och blir påverkade, hur de kommer hem och inte kan tänka sig att äta majs och korv eller vad det nu kan vara, vilket jag också tycker är ett konstigt argument. Det är 2017 och information om allt och inget kommer från alla möjliga håll. Man kan inte skylla på andras videor, blogginlägg eller artiklar. Säger ens barn något man själv anser vara helt fel eller inte håller med om, är det inte ens jobb som förälder att ha en diskussion kring detta och reda ut det, inte bara skylla allt på någon annan?

  Tråkigt att det uppfattades så fel av många, jag tyckte själv att det var en underhållande video. Hoppas att dramat lägger sig snart! Du är en inspiration för mig i alla fall 🙂

 9. Tycker det är så onödigt att det blev en så stor grej om det! Och försök strunta i alla negativa kommentarer, även om det säkert är jättesvårt ibland! Heja dig!

 10. Jag tittade på din video innan allt tjossan hejsan och jag satt och sa ”jaa, det är fan sant. korv är bara äcklig och onyttigt”. förstår hur du resonerar i din video och kan faktiskt inte förstå all smutskastning du fått?! Genom att äta växtbaserad kost har jag botat min endometrios (sug på den sjukvården!) och mår 10x bättre. Jag bidrar inte till djurplågeri och mitt fotavtryck är bra mycket mindre än övriga. Ser bara fördelar. Men vill man äta skit och må skit så fine, men då är ju inte din kanal rätt forum heller 🙂 ”Mic the vegan” på YT säger precis samma som dig, han länkar till matnyttiga studier som visar svart på vitt vad som händer när man äter skit.
  Fortsätt kämpa för din ståndpunkt <3 du har gett mig många tips och sjuuukt mycket inspo. Tittar på dina gamla inlägg och klipp när jag behöver en klapp på axeln när alla runt omkring ifrågasätter min kost.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar