Annons
Annons


ALKOHOL OCH TRÄNING


Annons

Tänkte svara på denna kommentaren jag fick igår:

fin du är 🙂 dricker inte du alkohol nu när du går på akademin? förstör det mkt för träningen?

SVAR: Tack så mycket 🙂 Jag är inte nykterist men jag dricker väldigt sällan alkohol nu när jag går i skolan och tränar så mycket! Igår var första gången jag drack en droppe alkohol sedan i somras, typ 3 månader sedan! Ja alkohol förstör träningen mycket tyvärr! Ofta när man dricker så är man ju uppe ganska sent och en kombination av alkohol och lite sömn bryter ner kroppen  och är absolut inte bra! Jag brukar alltid undvika alkohol om jag har tränat samma dag eftersom kroppen då redan är så nedbruten och alkoholen stannar upp återhämtningen och bryter ner kroppen ännu mer! Dricker heller inte alkohol om jag ska träna dagen efter eftersom det är farligt och man får inte ut något av det eftersom kroppen har fullt upp att få ur allt gift(alkohol) ur kroppen!

(Obligatorisk)Annons
Laddar