Annons
Annons


ÄKTA LYCKA!


Lyckan över en riktigt god Ceasarsallad med parmensan, avokado, saftig kyckling och bacon är obeskrivlig! Caesar sitter aldrig fel!

20120613-124705.jpg

4 kommentarer till “ÄKTA LYCKA!”

 1. Mmmm… Ceasar sallad är verkligen den godaste salladen ! Och med krutonger… 🙂 Mmmmm….

  Men är inte bacon rätt så onyttigt? du brukar vara väldigt nyttig jämnt ju, men jag kanske har fel?
  fast jag har iaf fått ”lära mig” att bacon är på listan bland dålig fett.

 2. Hej Ida, tänkte slänga in några frågor som jag hoppas att du kan svara på! 
  Jag har precis kommit igång med min löpning, har bra kläder och skorna är de bästa för just mitt steg. Än är jag ny men om jag tappar intresset, vad ska jag tänka på? Har du någon bra löpnings musik? Sedan kommer det här med maten, jag vet att man ska äta protein- och näringsrikt efter träningspasset men hur är det före? Vad kan jag äta före? Stämmer det att kroppen inte kan förbränna om man inte har ätit före passet? Är en joggingtur på morgonen innan frukost mest optimalt? Varför får jag håll? 
  Jag går inte på gym så jag undrar om du har några tips på bra kompletterings övningar som jag kan göra hemma? Har även hört att situp’s inte är bra för magmusklerna, stämmer det? Vill helst av allt ha övningar till mage, rumpa och ben. 
  Tack för en inspierande och motiverande blogg, kram. 

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar