Annons
Annons


AB WORKOUT – CHALLENGE


how-to-get-abs

God morgon mina finisar! Nu är det äntligen dags för en ny underbar utmaning igen och denna veckan ska vi jobba på magen. Har satt ihop en video med ett grymt bra magpass till er som jag utmanar er att köra minst 4 gånger innan veckans slut. Ni hittar passet HÄR! Vilka är på! Nu jäklar kör vi! Puss, I

Annons

//English: Good morning sweeties! Now it´s time for a new challenge again ant this time it is a fantastic ab workout. I challenge you to do the workout on the video at least 4 times before the end of this week. You find the workout HERE! Who is in the challenge? Let´s work those abs! Love, I

10 kommentarer till “AB WORKOUT – CHALLENGE”

  1. Jag tjuvstartade oxå igår och ska köra 2 i mitt träningspass idag. Du är grym Ida och det så roligt och inspirerande att följa dig! Keep on going!

  2. Men såg nu att jag inte kunde göra nått av dom nästan, så många crunches. Har ofta hört att man ska undvika (helst helt) att göra såna magövningar när man fött barn. Så jag har inte vågat göra situps/crunches vilket jag antar är samma grej med nytt namn, på över 4 år. Annars äälskar jag dina utmaningar!!

    1. Åh typiskt! Hur länge sedan var det du fick barn? Det är bara tills du stärkt upp magen igen du ska undvika det. Har du övat upp inner core igen så ska det inte vara några problem med crunches 🙂

  3. Hej 🙂
    Tack för en fin & inspirerande blogg!!
    Jag undrar om du inte skulle kunna göra en träningsvideo för riktiga nybörjare?. Hur man ska komma igång och övningar som funkar bäst att börja med osv .kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar