Annons
Annons


VECKANS LISTA


VECKANS MÅENDE

Upp och ner. Endel stress då min kära koordinator varit sjuk 3 av 5 dagar. Schemat var redan fullt men blev då ännu mer hektiskt, men jag klarade det. Dock har det hänt väldigt mycket kul i veckan och vädret har varit magiskt så det gör verkligen den här veckan bättre.

VECKANS SÄMSTA
Att jag känt mig stressad och att det känts som jag jobbat i motvind.

VECKANS GODASTE MÅLTID

Utan tvekan mina biffar jag gjorde i veckan. Alltså det vattnas i munnen när ja tänker på dem. Dock så är jag inte nöjd med konsistensen än utan behöver fixa till i receptet så de håller ihop bättre innan jag delar men smaken var magisk! Serverade dem till ris, sallad och vegansk creme fraische. MUMS!

VECKANS JOBB
Oj mycket! Har haft plåtning med Ida Warg Beauty, haft styrelsemöte, varit på gala, filmat house Tour till både IGTV och youtube, haft telefonmöten, varit på event med Nelly, varit på möte hos vår poddportal Bauer och haft presentation om podden för deras säljare, varit på event med Katrin & Bingo mm. mm.

VECKANS KLÄDESPLAGG

Måste bli den här rutiga sköna klänningen. Ni hittar den här! (reklamlänk)

VECKANS BÄSTA

Att få träs tillsammans med Alex. Vi körde ett riktigt jobbigt pass i fredags.

VECKANS BOOST

Att få se prov på de nya produkterna som kommer till våren. Snart släpper vi en väldigt efterfrågad nyhet och jag kan även avslöja att moisturizing och repair serien kommer i större förpackningar med pump på nu under våren. Längtar tills min favorit Volym kommer i stora förpackningar men får vänta lite till.

VECKANS MYSIGASTE
Gårdagen med mina två killar. Var först på event med Bingo och Katrin och sedan myste vi hemma.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Annons
(1)

3 kommentarer till “VECKANS LISTA”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar