Annons
Annons


BALETT – DAGENS TRÄNING


Så nu då var dagens träning avklarad, 1,5 timmes balett. Det var inte igår vill jag lova. I början kändes det sjukt konstigt, men efter första övningen kändes det att jag faktiskt dansat i de där lokalerna 8 timmar om dagen i 3 hela år och den där balettekniken gömmer sig någonstans inom mig, bara att jag är en smula ur form nu. Haha!

Annons

Splitten satt där den skulle i alla fall…

Jag hängde också kvar på väggarna som avgångselev 2011…

Balett för mig är ren teknik och styrketräning. Ett kanonbra sätt att träna upp kordination och kroppskontroll. Vill man just träna upp det så tycker jag verkligen att man ska testa att gå på nybörjarbalett. Ett mycket roligare sätt att träna än på gymmet 🙂

Blev i alla fall supertrött och svettig och kommer nog att ha en hel del träningsvärk imorgon! GÖTT!

(0)

5 kommentarer till “BALETT – DAGENS TRÄNING”

  1. Låter helt underbart! Jag prövade på balett ett tag när jag var yngre och älskade det, det är synd när man får lägga av, speciellt när man gjort det så länge som du! Jag hoppas det gick bra i alla fall! 🙂

    1. ja balett är en härlig och grym träningsform. 🙂 Det gick bara bra igår! Kul att komma igång med dansen lite igen 🙂

  2. Vilken inspierande blogg! Hittade hit idag via VeckoRevyn! Du verkar välmående och väl medveten om kost och träning. Jag älskar träning samtidigt som den får mig att må jättedåligt. När jag försöker ha vilodag får jag stark ångest och jag kan ställa in roliga aktiviteter med vänner för att jag måste träna. Har sökt hjälp på Stockholms centrum för ätstörningar och inväntar kallelse. Min fråga till dig är känner du aldrig att det hälsosamma ligger nära det sjukliga? Hur kan man träna massor utan att det är osunt? För mig är det en hårfin gräns som oftast slår över till att jag inte mår bra. Har du upplevt det så? Ursäkta uppsatsen ;))

  3. Hej! Jag dansade balett i sju år och la av för typ 5 år sen, men har nu tagit upp baletten igen. Självklart är jag tillbaka på noll, vilket känns väldigt trist. har du möjligtvis något tips som kan hjälpa mig att komma ihåg mer av själva baletten (förutom att träna förstås)
    Kram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar