Annons
Annons


2017. 09.07


Kära dagbok! Igår så möttes jag och Viktor upp på poddkontoret i Gamla stan för att återigen börja podd efter 2,5 månads paus. Möttes av denna lilla söta mops. Mopsar är så roliga tycker jag då de ofta har sådan stal personlighet och grymtar som små grisar. Haha. I alla fall så var det jättekul att podda igen och vi pratade om hur våra bästa tips på hur man överlever hösten utan att bli deppig, näthat och om politik. Tycker att avsnittet blev riktigt bra så missa inte det på söndag.

Annons

Även väldigt kul att träffa denna fina kille igen ♥

Efter det åkte jag ut till Mörby Centrum för att möta upp min koreograf och stylist för att åka ut till slottet vi ska filma på nästa vecka. Köpte en te på vägen 🙂

Slottet är helt sjukt coolt och jag kan lova er att det spökar där! OMG, jag hoppas inte att vi blir kvar där sent nästa vecka, men risken är tyvärr stor. Det är känt för att det spökar där och när man går in på fel områden på slottet så blir själarna arga och gör att det blir svinkallt i slottet. Igår när vi var där blev det helt plötsligt SVINKALLT. Så himla läskigt! Jag tror ju på sånt där så jag kommer ju vara superrädd! Haha. Sista bilden är på min koreograf Chrisopher och hans lilla söta hund Skrållan. Så söta tillsammans!

Nej nu ska jag skynda iväg till TV4 och en videoinspelning till min youtube. Ska lära mig att trolla. Haha kommer bli kul!

8 kommentarer till “2017. 09.07”

 1. Kul att du och Viktor ska börja podda igen! 🙂

  Och med tanke på podd, OCH KANSKE EN VÄLDIGT SKUM KOMMENTAR…
  Så kunde jag inte låta bli att tycka att du var aslik Heidi Klum, på Mattias vegopodden X)
  Jag antar att jag uppmärksammade detta, för man knappt såg din mun i det klippet. Så ni är garanterat lika varandra, när det kommer till ögon och ögonbryn då… men skitsamma, för både du och Heidi är väldigt snygga!

  1. Hej fina och ja ska bli så kul att podda igen 🙂 Haha men gud tack vilken komplimang! Inte varje dag man får höra att man är lik en supermodell 🙂 Haha <3 <3 <3

 2. Hej! Jag gillar dig skarpt och tycker det är underbart att du är vegan och djurvän. Känner dock på tal om det att jag vill nämna att anledningen till att mopsar ibland låter så är för att de är så kallat brachycephala, alltså de har trångt i sina luftvägar. Detta kan leda till diverse bekymmer och lidande pga syrebristen som kan uppstå. Jag tycker att det borde spridas mer information kring detta då inte så många verkar känna till problematiken med dessa hundraser. Hoppas du har en fin dag! /En veterinärstudent ?

  1. Hej Magdalena och du har helt rätt! De är väldigt söta men skulle aldrig köpa en själv pga. det du sa. Tack snälla 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar