Annons
Annons


2017.09.05


Godmorgon älsklingar! Här kommer en dagbok från igår som jag aldrig postade då min bloggapp vägrade funka. Men bättre sent än aldrig 😀 Äntligen så tog jag tag i tvätten och bokade tvättstuga. Lika bra att passa på när jag hade en förmiddag med jobb hemifrån. Finns typ inget tråkigare än att tvätta! Så jobbigt att man är fast hemma och inte kan gå någonstans. Längtar tills vi får tillbaka tvättmaskinen i lägenheten! 🙂

Annons

Medan jag väntade på sista tvätten tog jag en promenad i det härliga vädret. Känner verkligen att man måste passa på nu då det snart kommer bli riktigt höstrusk.

 

Gårdagens snabblunch blev spagetti med ketchup, currytofu, rivna morötter, stekta tomater och sallad. Så gott!

Efter det bytte jag om och åkte iväg till Kishti på sånglektion. Älskar verkligen Kishti! Så härlig energi och jag känner mig lugn och trygg hos henne vilket är väldigt viktigt för mig. Hon jobbar lite annorlunda från andra sångpedagoger. Just nu fokuserar vi på att lossa på spänningar, träna upp rätt muskler i ansiktet, hur tungan ska ligga, vart ljud ska komma ut och hur jag ska använda mina bukmuskler för att få ut ljudet rätt. Hjälp vad mycket det är att tänka på. Har fått 2 övningar som jag ska köra nu i veckan. Riktigt kul!

Efter det åkte jag till Hotell Kungsträdgården för att gå på en hemlig middag som Johan Petra anordnade. Hade ingen aning om vad som väntade men det var en så mysig kväll. Han hade bjudit in mig, Alex, Christer Fuglesang och hans fru, Bert-Åke Varg och hans fru, Doreen Månsson och hennes man och daniel Paris. Sådan härlig blandning och vi satt och umgicks i över 4 timmar. Bästa var när vi fick en hejdårapp av Bert-Åke. Haha ni kan se den på min insta storie 😀

Nej nu ska jag sätta fart. Har en fullbokad dag idag. Nu kör vi! Puss, I

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar