Annons
Annons


20 000 PICS IN #WARGPOWER


IMG_5987.JPGIMG_5988.JPGIMG_5989.JPG

God morgon mina hjärtan! Vill först och främst bara säga WOHOOO, vi har nu över 20 000 bilder i #wargpower! Alltså hur coolt är inte det? Trodde jag aldrig när vi började! Jag vill bara tacka er alla som delar med er av så mycket inspiration och det känns typ som att jag känner vissa av er då jag följer er utveckling i bilder via insta. Ni är bäst! Idag kommer en ny grym utmaning upp på min youtubekanal och det är en väldigt efterlängtad video så håll koll och glöm inte prenumerera på min kanal. Puss, I

Annons

// English: Good morning sweethearts! I just want to say WOHOOO, we have now over 20 000 pictures in #wargpower! How cool is that? I just want to thank you all for sharing so much inspiration and it feels lik I know you after following your training in #wargpower. You are the best! Today a new challenge is coming up on my youtube channel so don´t forget to subscribe. Love, I

6 kommentarer till “20 000 PICS IN #WARGPOWER”

  1. Oh Ida, I love it! Congratulations! And my heartfelt thanks!
    It is so much inspiration to me 🙂 It keeps me going all the time!
    Love, Larissa

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar