Annons
Annons


15 MIN HOME AB WORKOUT


God underbar morgon mina kära vänner! Nu är det måndag och dags för en svettig utmaning igen och här kommer ett grymt träningspass för magen som jag bara älskar och jag hade sådan träningsvärk efter att ha spelat in denna film.

Annons

Haha. Det fina är att ni kan göra det här passet vart som helst och ni behöver absolut inga redskap så finns inga ursäkter till att inte vara med!

Jag utmanar er att köra passet på videon ovan minst 4 gånger innan veckans slut. Glöm inte tagga era bilder med #wargpower på instagram och kommentera under videon om ni är på veckans utmaning? Wohoo nu jäklar kör vi!!!

Prenumerera på min youtubekanal HÄR!

//English: Good morning sweeties and wohoo it´s finally monday and time for a new challenge! Here is a very good ab workout that you can do everywhere! How good is that? I challenge you to do this workout at least 4 times before the end of this week. Do not forget to hashtag your pics with #wargpower on instagram and comment below the video if your in the challenge? Wohoo let´s go!

Subscribe on my youtube HERE!

27 kommentarer till “15 MIN HOME AB WORKOUT”

 1. Jag förstår fortfarande inte varför du inte också kan skriva upp övningarna i inlägget så att man slipper kolla på filmen? Tjänar du så mycket per klick verkligen? Tråkigt i alla fall..

  1. Jag förstår inte varför du inte kan trycka på play och kolla på filmen? Det tar någon minut och för mig att skriva ner tar det ganska mycket längre tid. För din vetskap så tjänar jag 0kr på att ens göra denna filmen och för mig att göra filmen tar det totalt 6 timmar med inspelning klippning mm. Jag gör det för er läsare och jag tjänar inte en enda krona. Tråkigt att du inte uppskattar den.

   1. Vill bara flika in och säga att jag precis körde ditt magpass och sista varvet brände det som tusan! Älskar dina videos, tack för att du gör dom för oss 🙂

 2. Hej Ida!

  Jag har tappat helt motivationen till att träna 🙁 jag vet att jag skulle må bättre av det, men jag har blivit lat helt enkelt..

  1. Hej! Vad tråkigt att höra men det är sådant som händer ibland. Försök hålla igång med vardagsmotion och promenader och var med på mina utmaningar så kanske den kommer tillbaka 🙂 Kramis

 3. Grymt bra utmaning! Har letat efter något enkelt och kort magpass om ger träning av hela magen utan att man behöver redskap. Är definitivt på!

 4. Jag är gärna med och kör men har en fråga: Har hört mycket om att man inte ska köra crunch som mamma, för att man kan riskera att få magrutor utåt och se gravid ut. Hur vet jag om jag kan köra det eller inte, har fött två barn och hade verkligen mage efteråt, nu är det lite bättre efter x antal plankor som jag kört. Vågar jag köra crunch?

  1. Hej Diana! Det stämmer att man ska vara försiktig direkt efter graviditeten då magmusklerna särar på sig. Vi alla är olika så bäst är att du går till sjukgymnasten och frågar hur din status ser ut och får rehab övningar som passar just dig. Kramis

 5. Precis kört! Jäklar vad det brände på sista varvet! Första gången jag faktiskt gör en av dina videos. Tänkte att det såg väldigt ”lätt” ut först hah,a men det fick jag äta upp! Ska verkligen försöka göra det 4 gånger denna vecka! 😀 Hur mycket kcal bränner egentligen ett sånt här pass? Vet att man inte ska haka upp sig på sånt, men kul att veta ibland! KRAM!

  1. Haha ja visst gör det 😀 Jag hade sådan galen träningsvärk efter. Angående kcal är det väldigt svåt att säga då det är helt individuellt. Styrketräning bränner ej så mycket under själva passet men man det ökar förbränningen i flera timmar och ibland dygn efter då musklerna ska återhämta sig. Så styrketräning är grymt om man vill gå ner i vikt! KRamis

 6. Hej Ida!
  Stort fan av dina videos, övningar och utmaningar! Jag jobbar som danslärare och coach åt discodansare (allt mellan brons och superstardansare) och det jag märker att dom behöver som jag såklart vill hjälpa dom med är spänsten. Har du tips för detta? På dansskolan har vi inte möjlighet till massa redskap åt alla eleverna så nått man kan göra rakt på golvet skulle vara till stor hjälp! Har du kanske redan en video på detta? 🙂 / Malin, Norrköping

  1. hej Malin och tack snälla! ja spänsten är ju väldigt viktig i disco. Träna ben och gärna upphopp som typ jumping squats och jumping lunges (jag tror jag har video på de 2 redan i någt av mina bencirklar) och öva explosiviteten i dem. Att ha starka muskler i rumpa och ben är en stor fördel och du hittar massa cirkelträningar för det på youtube utan vikter som du kan använda 🙂 Kul med disco! Lycka till med all tävling. Kramis

 7. Hej Ida! jag undrar om man vill ha lite magrutor och inte ha så mycket fett på magen, kan man inte äta något onyttigt ibland alls då, om man tränar 3-6 gånger i veckan ?:) Jag gillar din blogg jätte mycket och får mycket inspiration av dig:)

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar