Annons
Annons


VILKA ÄR NI?


God Morgon vänner! Nu är väskan packad och klar och jag är på väg mot flygplatsen och Los Angeles. Kan inte fatt att det är sant?! Som jag har längtat efter den här semestern!

Flygresan kommer ta 18 timmar men jag har förinställt inlägg åt er så var inte oroliga 🙂 Kommer bla. ett inlägg om hur man tränar på att stå på händer och gå ner i brygga och även ett grymt middagstips, så håll koll!

Hörs igen när jag kommer farm och undertiden kan väl ni berätta för mig vilka ni är? Ni vet vem jag är men jag har ingen aning om vilka ni är? Orättvist ellerhur? 🙂

Annons

Hur gamla är ni? Vart bor ni? Vad tränar ni för något? Vad jobbar ni med? Jag är sjukt nyfiken så tell me 🙂

(0)

52 kommentarer till “VILKA ÄR NI?”

  1. Önskar dig en riktigt gooo semester! 🙂
    Jag är snart 23 år. Jobbar i en livsmedelsbutik och i en hälsokostbutik. Bor i västsverige. Tränar styrka med vikter och egen kroppsvikt ca 3 ggr / vecka, yogar, tränar bodybalance och prommenerar. Har även häst tillsammans med min mamma som jag sköter om och rider 3-4 ggr/vecka. Mitt mål är att må bra inifrån och ut, så dem dagar jag inte rider blir det prommenader för att få vistas ute i naturen och få frisk luft:) Mitt styrkepass för ben har jag tagit mycket inspiration från dig på övningar och utövar ditt stretschpass ofta. Tack för massa inspiration Ida!

  2. Hej, vill bara säga att jag älskar din blogg, så grymt inspirerande! Jag heter Cecilia, är 16 år och ska då börja tvåan. Jag bor i Jönköping och är ganska aktiv då jag både tränar karate ( vilket jag älskar) och på gym ( vilket inte är lika kul ) samt cyklar överallt då jag inte vill lägga massa pengar på busskort 😉

  3. Jag heter Frida och fyller 18 i september, jag bor i en liten stad som heter Karlshamn som ligger i Blekinge.

    Jag tränar kondition och styrka hemma, men kommer förhoppningsvis köpa ett gymkort snart 🙂 Jag utbildar mig till kock och börjar tredje och sista året nu till hösten 🙂

    Trevlig resa på dig! 😀

    Blogg: http://www.fridalindbergs.devote.se

  4. Jag heter Sanna och är 17 år. Går estet-musik och spelar piano och sjunger opera om dagarna. Låter lite konstigt men gud va kul det är!! Varje dag innan skolan är jag på gymmet 6.00 och kör varannan dag styrka och varannan dag kondition. Förut simmade jag nästa varje dag i veckan i ett halvår men sen insåg jag att gym faktiskt är roligare. Jag har aldrig direkt varit aktiv tidigare i mitt liv. Men för ett år sen bara bestämde jag mig. Allt eller inget! Sen dess kör jag något VARJE dag. Om det inte blir gym eller löpning så blir det en powerwalk på minst 7 km ist. Känns grymt! Hittat muskler jag inte trodde fans. Träningen har faktiskt stärkt min bål på det sättet att min sångteknik har blivit bättre, vilket mina lärare faktiskt har reagerat på! Grymt! Tack för all inspiration Ida! Ett extra tack också för att i inte hetsar om vikt som många andra träningsbloggar gör. Du tränar för att det är kul. Det är så himla peppande!!!

  5. Jag är 26 år, bor i stockholm sedan 2008 (kommer egentligen från blekinge), har ett eget smyckesföretag och pluggar. Jag har alltid varit aktiv men började träna regelbundet på gym för 2 år sedan. Tränar mest styrketräning, men också yoga sporadiskt. Dock börjar det bli mer och mer yoga nu på senaste då jag börjat jobba mot att få bra balans och kroppskontroll. Är också en sucker för långa PW’s i skogen 🙂

    http://www.indorablogg.blogspot.se

  6. Jag heter Viktoria och blir snart 18 år. Jag läser beteendevetenskap, sista året på gymnasiet. Efter detta skall jag utbilda mig till Hästcoach/NLP-master samt hovformsspecialist, och med dessa två utbildningar skapa mig ett eget företag där jag jobbar med friskvård, relationsutveckling och problemlösning för människor och hästar. Jag har fått lägga undan mitt gymkort då hästarna tar näst intill ALL min lediga tid. Därför har jag satsat helhjärtat på att utforma mitt eget hemmagym där jag hänger dagligen. Blir minst ett pass om dagen (minus vilodag då det behövs) då jag tränar allt från styrka med kroppsvikt, fria vikter, yoga, pilates och kondition. Jag har även mycket överskottsenergi som lätt övergår till en oro och rastlöshet i kroppen, så detta botar jag bäst med en rejäl promenad och/eller löprunda varje dag. I stallet rör jag mig även massor (då jag motionerar och tränar med många hästar för hand istället för sadeln) och jobbar mycket fysiskt, så det blir en definitiv källa till mer än bra vardagsmotion. Tack för en bra blogg och otroligt stor inspiration VARJE dag!

  7. Jag heter Karin och fyller 17 nu i juli. Jag ska börja andra året på gymnasiet och går linjen estet-dans i eskilstuna. Jag tränar dans (efter skolan då) nästan varje dag men är även väldigt intresserad av hälsa och motion så det blir mycket hemmaträning (i form av styrka, stretch och springturer) eftersom jag inte hinner med nåt gym.

  8. Hej Ida!

    Jag är en 37-årig kvinna som bor i Umeå, ensamstående heltidsmamma till en sexåring. Var soffpotatis i 35 år, rörde på mig bara det minsta möjliga och då bara ”för att inte bli tjock”, valde mat utifrån samma kriterier och hade ett ständigt sötsug. Tills för drygt två år sedan då jag gjorde en kroppsmätning och fick ”domen” dold fetma, dvs jag hade så lite muskler att trots att jag var smal så hade jag alldeles för hög fettprocent. Det var ett skrämskott som gjorde att jag började fokusera på min _hälsa_ i stället för mitt utseende, och då kom träningsglädjen! Började så smått med att promenera och hoppa studsmatta med min dotter, trappade successivt upp så nu tränar jag hemma 3-5 gånger i veckan, styrketräning med egen kroppsvikt eller hantlar, crosstrainer på vintern och löpning på sommaren. Förut fick jag tvinga mig till träning och led mig igenom varje form av motion, nu kan jag inte vara utan träningen eftersom jag mår så bra, både under och efter passen! Jag är piggare, jag orkar mer och har mer energi. Jag väger bara något kilo mindre men har minskat kroppsmåtten rejält, främst midjan, vilket tyder på att jag bytt ut en hel del fett, främst det farliga inre bukfettet, mot muskler. Jag äter lågkolhydratkost, många frågar mig när jag ska sluta med min diet, jag frågar ”vilken diet?” eftersom det för mig är ett livsval som jag mår bra av, inte en tillfällig diet för att tappa vikt. De kolhydrater jag äter är väldigt långsamma och jag äter mycket nötter, frön, bär, grönsaker och kött, mest fisk och fågel, och bara fullfeta produkter, light- och lättprodukter är bannlysta. Min dotter äter samma mat som jag men hon får även ris, pasta, potatis, matvete osv eftersom hon växer. Jag lagar så mycket som möjligt från grunden så jag vet vad det är i maten, för första gången äter jag det jag vill utan att tänka på att ”bli tjock” och njuter av maten, sötsuget är helt borta och jag mår rent fysiskt illa av att äta exempelvis lösgodis.

    Jag läser din blogg för att du har många bra tips på träning jag kan göra hemma, övningar med egen kroppsvikt, och för att du inspirerar mig med din sprudlande träningsglädje. Vi verkar dessutom ha ett liknande holistiskt perspektiv på träning, kost och hälsa; att det är ett långsiktigt livsval för att må bra till kropp och själ.

    Tack!

    /Cecilia

  9. Jag heter Elin, är 21 år och bor i Göteborg. I dagsläget jobbar jag som maskinoperatör, det började som sommarjobb för tre år sedan, men jag vill läsa vidare till projektledare inom event och marknad.

    I december började jag träna på gym och kämpar hårt och så ofta jag kan för att kunna bygga min drömkropp. Ett halvår har gått och jag har kommit en bit på vägen, inte riktigt så långt jag hade hoppats på, men det kommer!
    Jag mår så mycket bättre sedan jag började äta renare och träna regelbundet.
    En dag vill jag kunna stå på scenen i Bikini Fitness och ha en god chans att vinna. Till hösten är jag otroligt sugen att prova på Pole Dance då det verkar otroligt roligt!

    Ha en fantastisk resa!

  10. Jag heter Jasmine och bor i lilla hålan Skene, mellan Göteborg och Borås 🙂 Har nyss fyllt 18 och ska påbörja mitt sista år på linjen Restaurang och matlagning – bageri och konditori (som jag nu på senare insett att det inte är det mest optimala för mig).

    Jag tränar enbart hemma, pga tids och pengabrist, och började för ca 1,5 år sedan att inse att träning är någonting jag tycker om. Har tidigare historik med mycket matproblem (och har fortfarande delvis) och träningen blev min räddning. Löpning var det jag blev intresserad av först, men sedan kom även yogan in i bilden och har tagit överhand. Är dock en person som har lite svårt att koncentrera sig på en sak när jag egentligen borde ha flera bollar i luften, så har inte utvecklats riktigt så mycket som jag velat kanske 😛

  11. Hej ida! Jag e endast 14 år och älskar din blogg 🙂 så peppande och inspererande! Jag e en riktigt träningsgalning o tränar fotboll, dans o tennis utöverdet hänger jag med mamma på ett gympass en gång i veckan! O oftast en pw iveckan mmed.Jag äter allt möjligt o MYCKET haha eftersom jag ju fortfarande växer o tränar mycket:) jag ska nu börja åttan så jag jobbar ju inte:(o juste, jag bor i den lilla staden kga och heter elin♥
    Kram på dig världens bästa idaaa

  12. Helluui!

    Jag är en 25 årig tjej som bor í den staden där det regnar mest.
    Jag är Ingenjör som älskar hundra olika saker. Så som mode, konst, träning och mat.
    Har varit workoutholic och mina vänner har kallat mig healthyfreak.
    Min mamma tycker jag ska umgås med Anna Skipper och jag bara skrattar åt dem.
    För att min kropp är som en blomma som behöver ta hand om. If you know what I mean.
    Älskar att träna och det gör mig glad! Har dock inte kunnat träna så mycket pga problem med ryggen. Älskar yoga för att det gör mig gladare och att minskar stressen.
    Har tyvärr blivit avrådd att göra yoga ett tag och mina drömmar som Yoga instruktör har spruckit. Nu blir jag bara rastlös att jag skiter fullständigt hur ena sidan är handikappad och ska köra min grej, men träna rätt.. Det är viktigt att tänka på hållningen och hur man ska spänna sig. Jag var ute och tränade i tisdags och har inte varit så glad så som jag var i tisdags på länge. Vanliga pass jag tycker om är Bodycombat samt bodybalance och lite step och styrka. I framtiden hoppas jag att jag jobbar med lite av varje som jag älskar.
    Tack Ida för amazing blogg och lycka till i Los Angeles. Ser framemot att läsa det 🙂

    Mucho mucho of love 😉

  13. Jag är en 30årig kvinna som är chef i finansbranschen och bor i Oslo. Jag flyttade till Oslo för ca 1 år sedan efter att ha bott i London i ca 5 år där jag inte hann träna över huvudtaget på grund av mycket jobb… men har alltid tyckt om att träna och röra på mig. Jag hade ätstörningar i tonåren, på gymnasiet, och har därför alltid haft lite svårt med mat och träning på normala nivåer och kan lätt blir lite ”besatt”. När jag flyttade till Oslo bestämde jag mig för att äta sunt och träna så mycket som det kändes bra, nu kör jag ca 4 ggr i veckan på SATS, olika pass, och har inte gått ner så mycket i vikt men utvecklat riktigt bra kondition och styrka. Tycker din blogg är bra för inspiration de dagarna det går trögt samt bra med tips på nya övningar och träningssätt. Keep up the good work!

  14. Jag är en tjej på 14 somrar som bor i Karlshamn. Jag tränar orientering, ridning och innebandy. Har även börjat lite smått med styrka och fått många bra tips av dig! 😀

  15. Hej! Jag heter Jenny och är 18 år. Jag studerar Barn och Fritid och börjar sista året till hösten 🙂 jag tränar på gym lite kondition och styrka och pass som zumba, bodyattack och bodybalance 🙂 jag tränar även pingis 2 dagar i veckan under höst/vinter/vår 🙂

    Börja läsa din blogg för någon månad sedan och får en väldig stor tränings inspiration av dig 🙂 ha en toppen resa nu 😀

  16. Jag är en 20-årig kvinna som bor i Frankrike. Jag tränade väldigt mycket karate förut när jag bodde i Sverige men har inte fortsatt här. Jag har istället fått ett stort intresse för att gymma, springa och äta hälsosamt. Din blogg peppar mig enormt mycket. Jag har inte behov av att gå ner i vikt utan mitt mål är att komma i bra form.

  17. Bryter jag trenden här genom att vara kille? =)

    Johannes heter jag. 29 år. Bor i Göteborg och arbetar som Social Media Specialist (det är en riktigt titel…). Tränar löpning och cykling och fuskar lite på gyymmet för att bli bättre på att springa. Ungefär så!

    Ha det gött i LA!

  18. Namnet är Arwen, är 22 år är nyexaminerad medeltidsarkeolog. Till hösten blir det master i medeltids studier med inriktning på arkeologi. Kommer ev. Jobba extra på museum. Bor i centrala Stockholm efter att ha bott i Lund i tre år och tränar just nu löpning 2-5 dagar i veckan och överkroppsstyrka för en frisk och stark rygg. Käkar glutenfritt helst helt spannmålsfritt pga allergi.

  19. 22, Stockholm, tränar löpning, gruppträning och yoga kanske 3ggr/vecka med ambitioner för 5/v. Pluggar och jobbar inom marknadsföring!

  20. Hej jag heter Alice och är 14 år. Jag bor i en liten stad utanför sthm som heter nynäshamn. På fritiden dansar jag tre gånger,ibland fyra om de är någon danstävling i disco och massa extra träningar. Jag dansar disco & jazz & tävlar i disco. Men jag brukar också träna massa löpning tre gånger i veckan utför dansen och köra lite styrka då och då. Men nu när de är uppehåll springer jag 3-4 gånger i veckan och går ut och går och kör styrka 1-2 gånger. Jag brinner för att träna eftersom de är så otroligt kul och känslan efter är underbar. Jag jobbar inte utan går i skolan och ska börja i åttan i höst. Jag bloggar på http://pastellgalaxy.blogg.se också. Din blogg är sjukt peppande och bra, kram och ha de bra i los angeles

  21. Mitt namn är Rebecka, är 19 och bor i Skåne.
    För tillfället sommarjobbar jag och hoppas sedan på att läsa kriminologi till hösten!
    Jag tränar på gym, så mycket fria vikter men nu under sommaren och med ett arbetsschema som gör de svårt att hinna iväg på träning är jag mycket ute och tränar själv, (springer) och tränar lite smått hemma 🙂

  22. Hallå! 🙂

    Jag är en 22 årig dalkulla som flyttat ner till halmstad förra året. Jobbar som undersökerska på sjukhuset här nere just nu. Började läsa din blogg för kanske 6 månader sedan och blev fast. du svara på de frågor man vill ha svar på och är väldigt bra på att visa de övningar du kör själv på gymmet som man vill ta del utav. Jag kan säga att jag är bra lat under denna sommar, men laddar inför hösten och tar del utav dina inlägg för att peppa mig själv fram tills dess! 🙂

    Hoppas du får en toppenbra resa till LA 🙂
    kramis!

  23. Jag heter Lisa och bor i Karlstad. Är 27 år, jobbar som kommunikatör och ska även jobba bort 12 kilos övervikt under 2013, det är i alla fall planen. Just nu är jag frustrerad och står ganska still, men vad tusan. Jag mår gött och känner mig frisk i alla fall. Jag tränar styrketräning (även om det fortfarande är läskigt och främmande att vara på gymmet), går mycket (snart får jag börja jogga igen) och har nyss börjat cykla mtb (I LOVE IT!). Jag vill så gärna börja med någon slags ”träningsdans” snart, men har inte så bra koll på utbudet än… Pole verkar så koolt!

  24. jag är en snart 15 årig tjej som alltid har älskat alla sorters form av sport. just nu tränar och tävlar jag en del inom tennis och segling. sen försöker jag träna styrke- och konditions träning hemma några gånger i veckan. dock blev det ganska hetsigt ett tag med kost och träning och för helt fel mål men det blir det ändring på 🙂

  25. Hej Ida! Jag är 24 år gammal. Bor i Aalborg, Danmark där jag oxå jobbar som professionell ryttare. Jag rider alltså på heltid. Mestadels unghästar och avelshingstar. Hinner ca 11-16 hästar varje dag innan halv fem då jag drar vidare på mer jobb. Antingen rider jag litevfler hästar åt elever eller undervisar. Så för att klara så mycket ridning men även mest för skojs skull tränar jag oxå boxning, löper mycket och styrketränar på gymmet upp till fem ggr i veckan.

    Tycker din blogg är sååå bra och inspirerande till ett sundare och starkare psyke och kropp!
    Och såklart roligare träning!

    Kram

  26. 24 årig finlandssvensk tjej. Håller på med gymträning och löpning. Hittade din blogg av en slump, och nu läser jag den varje dag! Tusen tack för alla bra tips och otroligt inspirerande läsning! 🙂

  27. Hej Ida!
    Jag heter också Ida 🙂 Det måste ju vara världens bästa namn!?
    Jag är 27 år gammal och bor i Kalmar med min sambo och våra hundar och katter.
    Dans har alltid varit min stora passion i livet men pga dåligt med pengar och boende i en småstad utan ordentliga danskurser så är jag i stort sett självlärd när det gäller dans. Just nu dansar jag mest magdans, vilket är jättekul och skitsvårt 🙂
    Jag älskar att springa i skogen och det gör jag och min sambo ca tre gånger i veckan. och så tränar jag på gymmet tre till fyra dagar i veckan.
    Jag gillar att röra på mej och just nu satsar jag på att bli stark, snabb och smidig!
    Din blogg är min inspiration och jag får alltid nya tips och ideér när jag läser den 🙂
    Ha en härlig resa!

  28. Hejsan Ida!
    Jag heter Malin och bor i luleå(norrbotten).
    Har en dotter som är 6 månader gammal. Innan jag blev gravid var jag aktiv men brottades även med ätstörning men nu har jag tagit tag i det och vill leva sunt.
    Älskar att röra mig och har nu kommit igång med träning hemma, gym, löpning och cykling.
    Har hittat en jättetrevlig träningskompis och då blir träningen så mkt roligare.
    Lagar mkt mat hemma och alltid från grunden.
    Vill ha ett växthus så jag även kan odla mer mat hemma.
    Tycker att du har en skön inställning till träning och att du belyser att man ska lyssna på kroppen och inte belöna sig själv ich sin kropp med rörelse och att tränng inte är för att straffa sig för dåliga matval.
    Jobbar som snickare när jag inte är mammaledig så behöver en stark kropp då.
    Tack för en härlig blogg med mkt uppdateringar, tips på övningar som är grymma!
    /malin på god väg mot en sund kropp!

  29. Hej jag är 16 år gammal och bor i Falköping. Jag tränar fotboll, vilket jag tycker är riktigt roligt. Jag har problem att hitta träningsmotivation ibland, men tränar man något som är kul så är det ju inga problem med att få motivation! Förutom fotboll så tränar jag även löpning + styrka hemma, och ibland även på gym. Nu när det är sommaruppehåll har vi fått ett träningsprogram av våra tränare där det står hur mycket vi ska springa och vad vi ska styrketräna varje vecka. Så det är det jag sysslar med i träningsväg just nu. Jag har slutat nian och till hösten ska jag läsa vård och omsorg på gymnasiet. Tack för en underbar blogg!

  30. Jag är en 13- årig tjej som kommer från Östergötland. Bor med min familj som består av pappa och en lillasyster som är 9 år. Jag tränar mest styrketräning och försöker göra det minst varannan dag. Har dock haft motivationen nere ett bra tag och även för min kost. Men nu tror jag att jag är tillbaka igen för att köra träning och bra mat 😀 Jag tränar inte på gym, utan kör lite pass hemma och så springer jag även ibland samt går promenader/powerwalks. Älskar att röra på mig och föredrar ett aktivt liv helst. Mina mål med min träning är för tillfället att få mer muskler och bli starkare! Även för att må bra. Dock blev jag lite för besatt av min träning i våras och det slutade inte särskilt bra. Vet inte om du kanske minns min ”fråga” till frågestunden. Men iaf ska försöka göra en ny riktig start nu och håller alla tummar och tår för att det inte går snett!

    Ja eftersom jag är 13 år så jobbar jag inte, utan ska till hösten börja i sjuan. Ska bli väldigt spännande tycker jag, men samtidigt sjuuuukt synd eftersom jag ska byta skola och jag ÄLSKAR mina lärare och min klass. Gud vill inte byta klass framför allt… Men hoppas det blir bra!

    Förutom träning så älskar jag musik. Det är något jag brinner för extremt mycket och vill verkligen ha ett jobb inom det. Älskar att sjunga, spela instrument och ja allt med musik!
    Har dock tusen till intressen men om jag tar alla kommer denna kommentar bli sjukt lång och jag känner att den redan är det så nu ska jag sluta skriva innan denna kommentar blir lika lång som en bok haha… ;D

    Kramisar Jennifer.

  31. Hej Ida! Jag är 23, bor i Västerås, tränar lite allt möjligt men älskar att köra styrka på olika sätt och att cykla utomhus. Jag jobbar som DJ! 😀

  32. Jag är 22 år och bor i Växjö och pluggar ett globalt samhällsvetarprogram med fred och utveckling som inriktning. Nu på sommaren jobbar jag som trafik- och reseassistent…med mycket stillasittande under dagarna försöker jag träna 4ggr/vecka och då oftast en kombination av konditions- och styrketräning som min PT har utformat. Detta kompletterar jag med promenader och cykelturer nästan varje dag! Börjar varje dag med frukost samtidigt som jag läser din blogg bland annat 🙂 Kram!

  33. Halloj 🙂
    Jag är 26 år, bor i Halmstad och är en nyutexaminerad hälsopedagog. Just nu tränar jag nästan bara styrketräning med fria vikter eftersom gymmet inte har så många bra pass på sommaren, men det är ändå det jag tycker är roligast 🙂 Just nu jobbar jag som vårdbiträde i hemtjänsten, men har varit på arbetsintervju för ett drömjobb som aktivitetsansvarig på ett äldreboende idag. Det kändes som att det gick bra, men än är inte slaget vunnet så håll tummarna för mig 🙂

  34. Jag är 16 år från Götet, studerar samhäll/media och försöker fokusera mycket på styrka och kondition när jag tränar (har börjat älska fria vikter!). Mitt gym har bästa skivstångspasset! Kunde knappt gå idag, haha! Men det var hemskt kul och alla instruktörer (okej jag har gått på 2 pass, är lite feg faktiskt) är trevliga och peppande! 😀

  35. 27 år gammal. bor i stockholm, tränar på friskis och svettis, jympa passer och styrke (cross och motionscykel) 2-3 gånger i veckan. ska dock försöka öka det till 4 g och inkludera promenader och utomhuscykling till det.

  36. Hej Ida,

    Jag är 27 år, bor i Helsingfors och jobbar inom finansbranschen. Har alltid försökt röra på mig och vara aktiv, men det var först förra hösten när jag skaffade gymkort och några gånger med pt som jag blev fascinerad av att verkligen bygga upp mina muskler. Kände för några veckor sedan att jag ville få lite extra motivation och började leta efter nån bra träningsblogg att följa. Jag hittade din blogg och nu är jag fast =) Så tack för en inspirerande blogg! Hoppas du får en härlig resa!

  37. Jag heter Therese, är 24 år gammal och bor i Glasgow, Skottand. Kommer ursprungligen från Uppsala. Jag jobbar 75% på en klädaffär och har precis avslut mina studier till att bli en personlig tränare. Så här är jag, i startgroparna till något nytt och läskigt. 🙂 tack för en bra blogg Ida! http://www.lifebytherese.com

  38. Jag heter Madeleine och är 22 år. Tränar både kondition och styrka hemma och tar dansklasser flera gånger i veckan. 🙂
    Tyvärr så är jag arbetslös just nu.

    Hoppas du har det bra borta i LA!

  39. Hej, jag heter Alexandra och är 14 år. Tränar främst dans – dansar 12 timmar i veckan (jazz,balett, tåspets, modernt, house, klack mm…) på Base23 Stockholm Dance Academy! Nu under sommaren går jag på pass. Mina favoriter är Bodypump och såklart danceaerobic! 😀

  40. Tjoflöjt! Jag är en 22-årig tjej som bor i Kalmar och studerar på universitetet. Har alltid rört mycket på mig och sysslat med allt ifrån fotboll och innebandy till simning och tennis. Det jag höll på med längst var dock friidrott (la av vid 2007) där jag satsade på kortdistanser såsom 100/200 m. Numera tränar jag på gym, springer samt tar väl vara på vardagsmotionen såsom promenader och cykling. Har inte läst här särskilt länge men gillar det jag ser! Ha’re!

  41. Jag heter Linn och är 22 år gammal, arbetslös men går jobbkurs och har en jobbcoach 🙂 Är gravt hörselskadad och bor i Fagersta, men ska flytta till Örebro nu i slutet på juli då min sambo fått jobb där. Jag brukar träna på gym, men nu har jag inte råd med ett gymkort så jag tar powerwalker istället och försöker motionera varje dag 🙂 Har haft det tufft, vägde 73 kg förut.. Kanske inte så mycket, men jag är 1,61 också så jag var inte nöjd med mig själv, jag var väldigt stor.. Men jag började träna och gick ner 10 kg! Idag ligger min vikt på runt 64, jag går lite upp och ner ibland men vill aldrig överstiga 65-strecket. Jag vill få platt mage och slippa fettet på höfterna, få smalare lår.. Något som jag ska jobba med 🙂

  42. Johanna 22 år gammal från Luleå. Springer, styrketränar o gör även gymnastikövningar 🙂 Läser till civilekonom och annars jobbar jag på bank 😉

  43. Hej 🙂 jag är 22 och bor i osby . är mammaledig just nu och arbetslös då jag blev drabbad av ett varsel på min arbetsplats. jag tränar inte, går bara lägre rundor med barnvagnen och är tacksam att amningen gör att mammafettet ramlar av mig. Jag läser din blogg för att hitta inspro och ork till att börja träna och äta nyttigt men det går lite dåligt med det just nu.

  44. Jag heter Paula, är 21 år gammal och bor i Malmö! Jag tränar på gymmet och älskar det! Jag jobbar inte, utan studerar och har läst halva lärarutbildningen men har nu sökt till ett nytt program som jag väntar svar från! Älskar allt som har med träning & hälsa att göra och vill bli dietist eller något liknande, så länge det är inom hälsa och träning 😀

  45. Jag heter Moa, är 14 år gammal från Eskilstuna. Jag har börjat småträna hemma för att få upp konditionen då den har försvunnit helt efter ha slutat träna både slalom och badminton. Nu håller jag bara på med skytte (som inte gör något åt kondisen alls, haha). Jag har fått massor av tips från dig, tack så mycket! 🙂

  46. Jag heter också Ida och är 14 men snart 15 år! Jag bor i Sveriges östligaste stad, Haparanda, och tränar fotboll 3 gånger i veckan och är på gymmet då & då. Eftersom att jag bara är 14 år börjar jag 9an nu efter sommarlovet vilket kommer bli kul, att vara bland som äldsta på skolan är ju aldrig fel 😉 Följer din blogg på bloglovin och har gjort det riktigt länge nu! Tycker du är sjukt inspirerande och tycker väldigt mycket om din blogg 🙂
    Ha det bra i LA, och tack för en bra blogg!

  47. Hej Ida! Jag heter Philippa och är 14 år! Jag bor på lidingö och jag dansar! Jag dansar 6 ggr i veckan plus massa annan träning och du hjälper mej verkligen att hålla tränings-humöret uppe! 🙂 Kost och träning är min stora grej och jag vill gärna utbilda mej till PT när jag blir äldre! Jag är ofta med på dina veckans utmaning och det är jätte kul! Läser din blogg dagligen för att få inspiration och även motivation! Tack för en fin blogg och ha det så bra i LA! <3

    Ps. Jag hade dig som lärare på lidingö danscenter i specialen 1 i 2 terminer (vi körde disco), vet inte om du kommer ihåg mej. Jag var brun och hade brunt halvlångt hår! 🙂

  48. Hej Ida! Kristin heter jag, är 18 år och bor i en liten ort 2 mil från Borås som heter Sexdrega, vet inte om du någonsin hört talas om den, men har du det så vore det ju skitkul! Jag tränar just nu bara fotboll, gjort det sen jag var fem, men har även varit gymnast från att jag var 7 tills jag var 16, längtar tillbaka till tumbling och dansgolvet! Har provat på de flesta sporter och älskar allt som har med träning och göra, vill jobba som instruktör eller pt i framtiden men nu har jag sommarlov!
    Tack för din blogg och alla dina tips och framförallt din positiva energi!

  49. Hej Ida 🙂 jag heter Sandra och är 25 år. Bor i Kalix i norra Sverige. Jag tränar löpning och gym för det mesta. Men provar ibland på lite annat. Jag tränar för att jag ska må bättre och orka mera. Sen har jag några överflödiga kilon jag även vill bli av med. Mitt mål är att träna minst tre timmar i veckan vilket inte alltid går som jag tänkt mig men :))

  50. Hej! Jag heter Linnea, är 17 år och bor i Leksand i Dalarna 🙂 Min standard-träning är 1 timmes PW nästan varje morgon innan frukosten, styrketräning på gym och löpning,PW eller olika typer utav intervaller utomhus (dock gör jag ju inte allt detta på en och samma dag). Jag går den Tekniska linjen på gymnasiet som jag trivs jättebra på! Dock är det ju en del där som hellre sitter framför datorn än att vara ute och motionera men ska jag vara helt ärlig tror jag faktiskt att jag inspirerat en del i klassen till att bli mer aktiva 🙂 När jag började gymnasiet vägde jag 72 kg och mådde jättedåligt över mig själv. Sen tog jag tag i saken och började träna på gym och ändrade om mina matvanor och idag väger jag 57 kg och har alltså gått ner 15 kg och jag har aldrig mått bättre!

  51. Hejsan, Rebecca heter jag och jag kollar mest in här när jag har tråkigt på jobbet! haha! Jag bor strax utanför Liverpool, England. Jag tränar simning 3-4 gånger i veckan + styrka på lördagar i gymmet. Mitt mål är att kunna springa 5km innan september, men jag tror jag kan glömma det eftersom att jag verkligen inte kan springa. gå, cykla, simma, ro, hoppa, rida.. jag kan allt, utom att springa.. har du några tips på hur man han ”lära” sig springa? inte snabbt, men långt..

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar