Annons
Annons


TÄNK VAD LIVET KAN FÖRÄNDRAS



Godmorgon från Dubai vänner! Sååå skönt att äntligen vara här! Satt precis och kollade på söndagens video ”Vad kan Elvis 6 månader?” och var tvungen att kolla på ”Vad kan Elvis 4 månader?”. Trodde inte det skulle vara så stor skillnad men OJ vilken utveckling. Så svårt att se när man är i det! Är så himla tacksam över att jag håller på med youtube då jag har allt dokumenterat. Visst hade jag filmat och så annars också men inte på denna nivån och inte ihopklippta videos på detta sättet. Så tacksam över det!

Annons




Till exempel i lördags när jag var hos Natasha så kollade vi på gamla vloggar från vår resa till Aruba. SÅÅÅ himla kul och oj vad vi garvade. Kändes lite konstigt att kolla då jag hade ett så annorlunda liv. Det vara bara 2 år sedan men efter det har jag och Alex köpt lägenhet ihop, förlovat oss, gift oss, jag har gått igenom en graviditet, släppt eget varumärke och fött barn. Den Ida som befann sig på Aruba hade inte ens en tanke på att skaffa barn eller gifta sig. Livet kan verkligen förändras snabbt!

(0)

2 kommentarer till “TÄNK VAD LIVET KAN FÖRÄNDRAS”

  1. Så fint att ha så mycket dokumenterat! 🙂
    Själv känner jag nästan tvärtom, att mitt liv idag som 26 åring, ser ut i princip som när jag var 18. Känner mig precis lika vilsen i livet som jag gjorde då och jag gillar det inte alls. Men nu har jag nästan hamnat i ett läge där jag inte vet hur jag ska ta mig ur det.. Ber om ursäkt för min negativa känslostorm, hoppas att vistelsen i Dubai blir toppen!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar