Annons
Annons


JAG ÄR GRAVID!


Ni kanske listat ut det här för länge sedan men jag är gravid! Jag har inte velat berätta något för ens nu då jag varit alldeles för nojig över att något ska hända. Egentligen vill jag inte berätta nu heller men det börjar bli svårt att dölja 🙂 Sedan om det händer något nu så kommer jag bli så ledsen att jag kommer behöva berätta ändå. Så ja hörrni, jag ska förhoppningsvis bli mamma i augusti och det känns helt fantastiskt!

Annons

Vill ni höra hur min gravida tid hittills har varit så kolla på videon nedan. Det är det mest personliga och ärliga jag någonsin delat med mig av på social media. Texten jag läser upp är utdrag från min dagbok jag skrivit under min graviditet och kommer direkt från hjärtat. Det känns så jobbigt och nervöst att dela med mig av det men samtidigt så skönt. Jag hoppas att den kommer tas emot på ett bra sätt.

TILL MITT ÄLSKADE BARN ♥

Fler uppdateringar om min graviditet kommer att komma på bloggen framöver så jag hoppas ni hänger kvar här 🙂

Sedan missa för gudsskull inte min och Alex nya podd ”Sånt är livet – Alex & Ida”! Där kommer ni få höra om graviditeten från bådas håll. Den finns att lyssna på på iTunes HÄR!

(0)

43 kommentarer till “JAG ÄR GRAVID!”

  1. Grattis fina ni! Ni kommer bli världens bästa föräldrar!❤️ Och superkul med en podd! Återigen, GRATTIS till er!😊

  2. Men åh, vad fina ni är och vad roligt! GRATTIS! Kommer följa med på resan och håller tummarna för att allt kommer gå bra 🙂

  3. Stort grattis! Lyssnar på podden just nu, det ska bli så spännande att följa er i det här 😊❤️

  4. Ååh grattis! Vad kul för er & vad du strålar! Jag & min sambo väntar också barn till augusti, så spännande ♥️

  5. Åh stort grattis Ida! Du är verkligen min största inspiration och någon jag ser upp till. Du verkar alltid göra så kloka val och verkar vara en människa som alltid vill andras bästa. Jag tänkte bara fråga om inte du kunde berätta hur du och pärlan träffades och hur gammal du och han var samt om ni haft några motgångar i förhållandet och vad ni gör för att ta er igenom svåra stunder.
    Massa kramar!

  6. Stort grattis till er!! Blir så rörd när jag kollar på filmen och ser bilderna på er.. ni är så fina tillsammans! Kärleken som barn för med sig är så obeskrivligt ofantligt mäktig. Från den dagen kommer en stor lastbil full med kärlek till en som man knappt förstår vad man ska göra med.. så mäktigt!!❤️❤️ Stort lycka till!

  7. Stort grattis till er! 💖 Ser fram emot att få följa er resa – oavsett hur mycket eller lite ni väljer att dela med er av från graviditet, förlossning och sedan när barnet väl är född. Jag har en fyraårig pojke och om 3 veckor väntas lillasyster/lillebror. Barn är helt fantastiskt! Livet och relationen tar sina upp och nedgångar såklart efter att man fått barn, men det är fullkomligt värt det! 💖

  8. Grattis Ida! Du är en stor inspiration för mig och önskar er all lycka! Ska bli så kul att följa er resa <3 Kram!

  9. Grattis Ida. Så vackert! Fick en helt annan bild av dig när du var så personlig. Så underbart för er <3

  10. Riktigt roligt att läsa och grattis till er ♡
    Ska bli roligt att få följa er resa!

    Lyssnade på podden precis och är själv i v 31 nu och kan säga att jag spydde från v 6 till v 23 kunde inte äta något utan att det kom upp igen 🙁 nu kan jag äta någorlunda normalt men får istället sura uppstötningar så vågar inte äta för mycket för då finns det en risk att det kommer upp igen! Gick inte upp något i början utan mer nu i sluttampen!

    Lyssnar i stunden på hur ni diskuterar om att se bebisen kön första gången 🤣 herregud ni är ju för sköna haha

  11. Stort grattis!! Du kommer bli en underbar mamma 💕 jag är också gravid med en flicka, bf 2 augusti 💕 kommer ni ta reda på könet?

  12. ÅH!!! Stort stort grattis!! Så himla kul <3 Ni kommer bli helt fantastiska föräldrar – det är jag helt säker på!
    Och lika säker är jag på att det kommer gå super under din graviditet. Du om någon är sund, stark och tar hand om din kropp!! Blev också så rörd när jag lyssnade på podden då jag har liknande magproblem som du haft, stabiliserar kroppen med tillskott & näringsrik mat, men ännu inte fått tillbaka min mens. Har just nu ingen pojkvän och barn är inte aktuellt oavsett, just nu. MEN jag känner igen mig så mycket i den där oron över att inte kunna få barn senare och det som Alex sa, att det också påverkar hur man ser på barn!
    SÅ hoppfullt att höra att du är gravid. Puss på dig! Önskar dig världens bästa graviditet :*

  13. Grattis till er! Har följt dig i ungefär ett år och har verkligen fastnat för dig, och Alex! Erat första poddavsnitt var toppenbra! Blev så glad när jag läste detta! Stort grattis igen!

  14. Grattis till er båda <3 Jag har stora barn 12,13 år, men kommer ihåg ögonblicken när jag fick veta att "de" fanns där i magen…wow vilken känsla <3
    Det är en underbar gåva <3

  15. Åh superduper megamassor med grattis! Ni kommer bli helt fantastiska föräldrar. Blir så himla lycklig för eran skull. Ett fantastisk bra datum ni fått som BF med, hehe, min födelsedag =P

  16. Det bränner i ögonen när jag tittade på din video. Så vacker. Super duper grattis till er båda!! <3 Massa kärlek

  17. Så fin video!🙌🏼💗 Stort grattis till er och till barnet som får så fina föräldrar!💕

    Går eran podd endast att lyssna på på iTunes?☺️ Jag använder Acast då jag lyssnar på poddar, så jag undrar väl om den kommer läggas ut på fler forum? (tex Acast😉)

  18. Började grina imorses när jag läste nyheten på insta och sen såg videon ❤️❤️❤️ Alltså grattis!! Ni kommer bli de bästa föräldrarna någonsin!

  19. Hej!
    Jag läste en kort intervju med dig där du berättade om starten på din graviditet. Jag kände igen mig i allt ”magsjuka och influensa” lät som en bra beskrivning, jag funderade också på om jag orkade fullfölja (kan låta hemskt men när man mår så dåligt så är de inte kul). De mest störiga var att när jag pratade med några vänner som varit gravida sa ”å de får man leva med de är inget farligt åååå de är så värt de” och typ skrattade åt en ”de är bara att stå ut” , så frågade jag: hade du också Kräkmaraton 3 h varje morgon och var sängliggandes i 3 mån? ”Nej nej jag hade bara lite illamående, men åååå så värt det”… 🙈 suck! Istället för att peppa varandra 🙂

  20. Sååå fantastisk video! Stort grattis till er <3 vi väntar vårt andra barn i juni och det blir roligt att följa din graviditet 🙂 stor kram!

  21. Åh stort Grattis! Vilken fantastisk resa ni har framför er! Din klänning var så fin, vart är den ifrån? 🙂

  22. Stort grattis och många varma lyckönskningar! Du är bäst! Snälla sluta inte med det du gör! Du är en toppen mysig tjej som alltid får mig på bra humör!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar