Annons
Annons


SKA JAG VÄLJA SOCKER ELLER SÖTNINGSMEDEL?


question-answer

Hej Ida! Jag har överröst dig med frågor på senaste tiden, haha, men det känns så bra att få svar från någon kunnig och kunna bolla idéer med dig.

1. Vad tycker du om den steviasötade chokladen från cavalier? Om jag ska baka något med mörk choklad, är det då bäst att använda den eller en vanlig mörk choklad från tex lindt?

Annons

2. Om jag har förstått det rätt så har du väl inga klienter som du är pt till nu? Kommer man någon gång få chansen att ha dig som pt? Jag tänker mig typ bara under startperioden så att man kommer igång med kost- och träningsschema, för det hade jag varit intresserad av!
Kram

Annons

SVAR: Hej Elsa och haha jag tycker bara det är kul när man är frågvis så tack för alla frågor 🙂

  1. Jag själv använder mig alltid av vanlig mörk choklad med socker. Jag skulle kunna använda mig av stevia någon gång då och då men jag känner att jag hellre föredrar socker istället för sötningsmedel i de flesta fall. Lite socker påverkar inte mig negativt med sötningsmedel rär jag skeptisk till. Jag tror inte att det är bra för kroppen och jag känner mig ofta uppsvälld efter att ha ätit produkter med sötningsmedel.
  2. Nej du har förstått helt rätt. Jag har varken klienter eller Boot Camps nu och det är för att tiden inte räcker till. Enda gången jag håller i pass är när jag kör events eller resor. Jag älskar att undervisa, hålla klasser och ha klienter men just nu i mitt liv så finns det inte tid och energi för det. När man jobbar som instruktör/pt så ger man så otroligt mycket och det kräver så mycket energi och just nu så måste jag lägga den tiden och energin på annat. Som det ser ut nu har jag inga planer på att ta nya klienter eller hålla i camps men man vet aldrig. Jag är väldigt spontan och kanske vaknar upp en dag och känner att nu jäklar kör vi camps 😀 haha. Tysikt mig! Men som sagt inga planer just nu, men jag tycker definitivt att du ska boka en PT. Bästa starten på att komma igång med träningen!

Kramis ♥

(0)

4 kommentarer till “SKA JAG VÄLJA SOCKER ELLER SÖTNINGSMEDEL?”

  1. Hej Ida! Jag har två frågor till dig och hoppas du kan göra mig lite visare! Jag undrar vad en vanlig skivstång som man kör knäböj med väger, och när man räknar sin Maxvikt ska man plusa ihop stångens vikt med de fria vikterna?
    kram:)

    1. Hej Elsa! De flesta väger 20kg men det finns olika vikter och brukar stå på sidan av stången. Finns även 10kg och 15kg. Du plussar ihop stången + vikterna när du räknar ut vilken vikt du kör 🙂 Kramis

  2. Hej ida!
    Jättedum fråga kanske och privat med för den delen, är mest bara nyfiken! Hur får du det att gå runt då om du inte kör pt? Har du något annat jobb jag missat?
    Tycker hur eller hur det verkar vara ett väldigt kul liv du lever och undrar väl mest för det är så olikt mitt 🙂
    Tack för en jättefin blogg!

    1. Hej finis! Nej ingen dum fråga. Min mamma fattar inte ens hur jag tjänar pengar så men ska försöka förklara och gör det i ett inlägg inom kort så håll utkik. Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar