Annons
Annons


TIPS PÅ GRYM TRÄNINGSLÅT!


Min fina vän Celina är inte bara grym på att göra naglar, utan hon gör också grymt bra musik! Idag släpper hon tillsammans med sin grupp RAW en ny singel som heter We Own The Night. JAG ÄLSKAR DEN och den kommer absolut vara med i min träningsspellista framöver! 🙂

LYSSNA OCH KÖP SINGELN HÄR!

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1480618_10153550919435464_963836731_n.jpg

Annons
(0)

Kommentarer till “TIPS PÅ GRYM TRÄNINGSLÅT!”

  1. Hej! Jag är en tjej på 17 år som löptränar 2-3 ggr i veckan då jag springer 5-6 km men mitt mål är att kunna springa 10 km (gör även squats och sånt efter jag sprungit och rider en gång i veckan). Jag har aldrig varit särskilt noga med vad jag äter för jag har alltid varit smal, men det senaste halvåret har jag märkt att jag gått upp i vikt, det syns inte så mycket på mig men jag har märkt att min rumpa, lår och höfter blivit större då de flesta av mina jeans inte passar längre, och det syns även på vågen. Går även restaurang och livsmedelsprogrammet så det blir väl en del småätande i skolan, även om jag försöker sluta.
    Vet att man inte kan ”bestämma” var man ska bränna fett. Men vad tycker du man ska träna och äta för att bli av med fett och tajta till kroppen på dessa områden? Tycker det är extremt tråkigt att gymma, så finns det bra grupp pass? Har länge funderat på att köpa en kettlebell så undar om det finns bra övningar med en sån även om den kanske bara tränar överkroppen?
    Hoppas du har tid för att svara och tack för en bra blogg! Kram Ella 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar