Annons
Annons


YOGAINSPO


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

(Reklamlänkar)
Sporttopparna (här! (reklamlänk via Apprl) ) // Rosa/grå matta (här! (reklamlänk via Apprl) ) // Rosa matta (här! (reklamlänk via Apprl) ) // Mattrengörning (här! (reklamlänk via Apprl) ) // Yoga hjul (här! (reklamlänk via Apprl) ) // Rulle (här! (reklamlänk via Apprl) ) // Tights & Shorts (här! (reklamlänk via Apprl) ) // Giftfria vattenflaskor (här!)

Annons

God morgon vänner! Jag har ju verkligen kommit in i det här med yoga och det känns även som att många av håller på med det också eller är intresserade av att börja. Tänkte därför dela med mig av lite yogainspo som gör yogan lite… färggladare. Haha. Jag har redan rullen, vattenflaskorna och en svart yogamatta från Casall men är så sugen på någon av de mattorna ovan. Vilken tycker ni är finast? Älskar verkligen grått och rosa tillsammans! Så himla fint!

Är också sugen på att införskaffa mig ett sådant yogahjul.Testade en klass med det i våras och det var ju så kul. Då körde vi mest styrketräning med det men man kan även ha det när man stretchar. Har ni några bra övningar får ni gärna dela med er 🙂 Puss, I

11 kommentarer till “YOGAINSPO”

 1. Jag är också nyfiken på det där yogahjulet, det ser så spännande ut! Om du inskaffar ett Ida, så får du gärna ge lite övningstips. Hänger kvar här i kommentarfältet ifall någon annan har tips alt. kan tipsa om någon sida 🙂
  Trevlig helg! Kram

  1. Ja de är superfina. Har du testat dem? Hade en förut men den var så halkig så har inte vågat köpa en ny :S

   1. Har du testat att spraya lite vatten på den innan? Den ska ju vara optimal för hot yoga och sådan ”svettig” yoga, så dom brukar ju ge det som tips. Om det fungerar vet jag inte..
    Jag har en matta från dom, men har inte upplevt min som halkig trots att jag svettas väldigt lite. Däremot tycker jag den är väldigt len..nästan så jag blir distraherad och vill ligga och klappa den när jag ligger i savasana haha. Absolut en av mina favoriter av alla mattor jag testat, men tycker man att man halkar runt på den så fungerar det ju inte så bra.

 2. Tycker du att flaskorna är lätta att diska? Är otroligt sugen på att byta ut mina plastflaskor mot en sådan men det känns inte som dom borde fungera så bra i diskmaskinen?

  1. Jag tar bara av skalet och ställer den i maskinen. Ibland diskar jag den för hand med en smal diskborste. Funkar bra för mig 🙂 <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar