Annons
Annons


YOGA RETREAT IN FRANCE


header6

God morgon mina hjärtan! Just nu sitter jag på ett plan på väg till Paris och sedan bär det av mot ett slott i Bretagne. Wohoo, jag ska på ett yoga retreat med Yogiakademien i en vecka och jag är så galet taggad på det här.

Annons

Har alltid velat åka på en riktig yogaresa och nu äntligen! Självklart kommer jag blogga där nerifrån. Hoppas bara de har wi-fi!? haha man vet aldrig med yogisar 😀 Nej men det ska bli så kul och ska berätta allt för er om hur det är. Josefine som är yogalärare där nere kommer även ha yoga varje dag på min träningsresa till Thailand vilket kommer bli magiskt då hon är så duktig. Finns fortfarande någon plats kvar om är sugna på att haka – Läs mer och anmäl er HÄR! Hörs senare när jag landat igen. Puss, I

//English: Good morning sweeties! Right now Im on a plane to Paris and Bretagne. Whohoo Im going of 1 week yoga retreat with Yogiakademien and Im so excited! I always wanted to go on a real yoga trip and now Im on my way! It will be so fun and I will tell you all about it! Talk to you later! Love, I

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar