Annons
Annons


YOGA ON THE TERRACE


morning-yoga-6morning-yoga-8morning-yoga-1morning-yoga-2morning-yoga-4morning-yoga-5

God morgon finisar! Nu är träninsgcampet i full gång och jag bara älskar det! Den här resan känns helt overklig och jag kan inte riktigt fatta vad som händer nu. Yoga varje morgon men min favorityogalärare Josefine på en terass med världens bästa utsikt följt av en ekologisk frukust som är helt magisk. Alla får nämligen beställa frukost från ett raw food ställe där man får välja smoothie, juice eller fruktsallad. De bjöd även på magiskt bovetebröd imorse. Måste sno åt mig receptet innan vi åker hem. Jag kör en smoothie på grönkål, spenat, banan, lime, ananas och spirulina som är grym! Igår körde vi även ett sjukt svettigt pass på beachen på eftermiddagen som jag kan berätta mer om sedan. Nu ska jag gå ner för dagens yogapass. Hörs sedan. Puss, I

Annons

//English: Good morning sweeties! Now we started the training camp and I can’t believe this is happening? Yoga every morning with the perfect view with my favorit yoga teacher Josefine. After the yoga we´re having an amazing magic organic breakfast. I took a green smoothie with banana, pineapple, lime, spiralling, kale and spinach. Love it! Now it´s time for todays yoga session, talk to you later. Love, I

14 kommentarer | Translate


Annons
Laddar