Annons
Annons


YOGA CHALLENGE


yoga-challenge

God morgon mina älsklingar! Ny vecka och jag älskar det! Denna veckan kör vi en sjukt rolig men lite annorlunda utmaning. För er som följer mig på youtube har säkert sett att jag la upp en Yoga Challenge med Therese Lindgren i lördags. Vi hade så himla roligt när vi gjorde den så jag utmanar er att köra samma poser som vi gjorde.

Annons

Ni kan se dem på filmen –> HÄR!

Utmana en kompis, syskon, pojk-/flickvän eller förälder och kör det här. Så himla roligt! Ta kort eller filma och tagga era bilder med #wargpower på instagram så postar jag mina favoriter i bloggen på söndag. Wohoo. Lycka till! ♥

6 kommentarer till “YOGA CHALLENGE”

 1. Oh vilken rolig utmaning! Ska utmana min syster och hoppas at vi hinner träffas och prova det. Om inte så får kanske sambon ställa upp istället. Lär bli kul! =)

 2. Hej Ida! Jag har lite frågor angående träning och skulle verkligen uppskatta om du hade tid att besvara mina frågor.
  1. Hur kan man få övre delen av ryggen starkare?( Jag har haft mycket ont i ryggen och använder den mycket i mitt jobb och är så ”klen” där så det blir ohållbart.)
  2. Få tightare ben utan att de blir bulkiga av styrketräningen?
  3. Få snabbare resultat på armarna av styrketräningen?
  4. Snabbare få bättre kondition, finns det någon smart metod där?

  1. 1. Kolla min video för en bättre hållning på Youtube http://www.youtube.com/user/idasfitness?sub_confirmation=1
   2. Kör mina cirkelpass för benen jag har på YT. De är med egenkroppsvikt och många reps och cirkelträning är grymt.
   3. Använd vikter på gymmet
   4. Yes kör intervaller. Det är så effektiv. Testa dem jag gjorde i veckans utmaning på YT förra veckan 🙂 De är riktigt härliga.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar